Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Δημοτικο Ωδειο Λαμιας: Moυσική παράσταση modern jazz trio

Δελτιο τυπου M.O.T.He trio
Δημοτικο Θεατρο Λαμιας, 10/4/14 20:30
Διοργανωση: Δημοτικο Ωδειο Λαμιας
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Το trio M.O.T.He (music of the heart), συνεχιζει τη διαδρομη του με μια παρασταση στο Δημοτικο Θεατρο Λαμιας, την Πεμπτη 10 Απριλιου στις 20:30 με ελευθερη εισοδο σε μια διοργανωση του Δημοτικου Ωδειου Λαμιας.....

Μεσα απο ενα συνολο δεκαδων παραστασεων σε ολη τη χωρα καθως και συνεργασιων με σημαντικους εκπροσωπους του πολιτισμου, (Β. Ραΐσης-ταινια μεγαλου μηκους "η τελευταια φαρσα" στην οποια εγραψαν τη μουσικη και με την οποια κερδισαν το διεθνες βραβειο κοινου Fischer στο 54ο Διεθνες Φεστιβαλ Κινηματογραφου Θεσσαλονικης, ηχογραφηση με τη Μαριζα Κωχ και την Αθηνα Χιωτη στο τραγουδι, εκπροσωπηση της Ελλαδας στο International youth festival of classical theatre in Syracuse 2014 τον ερχομενο Μαϊο στο Pirandello theatre και στο Great greek theatre of Syracuse κ.α.) συνεχιζουν και το 2014, με μια ανοιχτη προταση-αποπειρα φιλιας σε καιρους αφιλιας, για τους παλαιους και τους νεους συνταξιδιωτες της ομαδας. Οι M.O.T.He (music of the heart, Βαγγελης Τσινας-drums, Ηλιας Πανταζης-bass, και Μανολης Παπαδακης-piano) θα βρεθουν στους φιλοξενους δρομους των ανθρωπων που αγαπουν την πρωτοτυπη ιδεα και την ελευθερη εκφραση, με στοχο να τους συμπαρασυρουν στους προσωπικους ονειρικους ηχους μιας ιδιοτυπης μορφης συγχρονης jazz, με χαρακτηριστικη βαθεια και διαυγη συναισθηματικη εκφραστικη γραμμη. Στους ατμοσφαιρικους ηχητικους δρομους του trio, για οσους δεν τους γνωριζουν, μπορει ευκολα να διακρινει ο καθενας ethnic καταβολες, μοναδικα πολυρυθμικα θεματα, συνθετες δεξιοτεχνικες φορμες και πανω απ´ ολα, ελευθερο αυτοσχεδιασμο, ως την πρωτη και κυριαρχικη συνδετικη υλη μεταξυ των ιδεων που προϋπηρξαν η κατασκευαζονται εκεινη τη στιγμη.
Εικονες, ονειρο, ταξιδι, συγκινηση, εκπληξη και ανατροπη, ειναι μερικα απο οσα ο ακροατης απολαμβανει, μεσα απο αυτην την απολυτη εκφραστικη ελευθερια. Το trio M.O.T.He, εχει ηδη αποδειξει με την εντονη παρουσια του στα καλλιτεχνικα δρωμενα, τα jazz festivals και τις συμμετοχες του στις μεγαλες καλλιτεχνικες διοργανωσεις του τοπου, την απολυτη αφοσιωση του και την πιστητου στην εννοια της ελευθεριας και της ανοιχτης προσκλησης προς ολους, σε μια διαφορετικη γιορτη: Σε μια γιορτη βαθειας πιστης και ελπιδας για εναν ομορφοτερο κοσμο που θα στηριζεται σε ελευθερα προσωπα, σε μοναδες με ιδεες και οραματα. Το trio, διεκδικει μονο μια θεση στην καρδια σας. Εκει, που η αληθινη αξια, δεν προσμετραται απο την επιβραβευση των εφημερων κατακτησεων μας, αλλα απο τη φυσικοτητα και την απλοτητα της ανταλλαγης των συναισθηματων. Η συλλογιστικη των M.O.T.He trio ειναι η φυσικη συναισθηματικη συμμετοχη ολων χωρις την αναγκη για ερμηνειες και εκλογικευσεις, παρα μονο με τη χαρα της επικοινωνιας μεταξυ κοινου και μουσικης για ενα ακομη ταξιδι, μεσα απο τους ηχους της καρδιας μας.
M.O.T.He trio
www.mothejazztrio.weebly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου