Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Υποψήφιος Δήμαρχος: Παναγιώτης Μέγκος: Απάντηση στον κ. Παν. Ταγκαλή, Υποψήφιο Δήμαρχο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΪΟΥ 2014
Υποψήφιος Δήμαρχος: Παναγιώτης Μέγκος....



«Το Σύστημα Διαπλοκής στην Φωκίδα δεν πρόκειται να αλλάξει από μόνο του»
Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται κάθε μέρα

Απάντηση στον κ. Παν. Ταγκαλή, Υποψήφιο Δήμαρχο

«Ο Δήμος Δελφών έχει ανάγκη από υπεύθυνα πρόσωπα που δεν φοβούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ειδικότερα όταν πρόκειται για παράνομες ενέργειες που εξυπηρετούν το ιδιωτικό συμφέρον αυτών που τις διέπραξαν (όπως ο κ. Φουσέκης στα Τουμπανάρια, ο κ. Ταγκαλής στο Γαλαξίδι)»

Ο απελθών πρώην Δήμαρχος Δελφών δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να καλύψει τις πολεοδομικές παραβάσεις που έκανε, ως ιδιώτης μηχανικός, στο Αλαφόκαστρο – Τουμπανάρια.
Αποτέλεσμα: Η πρωτόγνωρη αποπομπή του από την θέση του Δημάρχου.
Την ίδια μέθοδο χρησιμοποιεί και ο μαθητής του πρώην Δημάρχου, κ. Παν. Ταγκαλής.
Για να προωθήσει οικοδομική άδεια που ο ίδιος έκδωσε στο Γαλαξίδι, δηλαδή για να προωθήσει   προσωπικό του όφελος, «εξώθησε» τους υφισταμένους του, υπαλλήλους της Πολεοδομίας, σε δρόμους ανομίας, με αποτέλεσμα ο Εισαγγελέας Εφετών Λαμίας, με την 2/2014 διάταξή του να παραπέμπει πέντε υπαλλήλους της Πολεοδομίας για παράβαση καθήκοντος.
Αυτό σημαίνει αποπομπή από τα καθήκοντά τους.
Με άλλα λόγια διάλυση της Πολεοδομίας.
Τα αναγραφόμενα σε σχετική αόριστη δημοσίευση του κ. Ταγκαλή (16/4/2014), ότι για δύο από τους πέντε υπαλλήλους της Πολεοδομίας ο Εισαγγελέας Εφετών ήρε την παραπομπή τους και ότι ακολουθεί η άρση και για τους άλλους τρείς, δεν έχουν σχέση με την αλήθεια, σύμφωνα με την 2/2014 διάταξή του.
Το ψέμα σε όλο του το μεγαλείο.
Οι παλαιοκομματικές μέθοδοι εξυπηρετούν μόνον τα συμφέροντα αυτών που τις χρησιμοποιούν καταρρακώνοντας το κοινό συμφέρον . Μια ματιά γύρω μας το επιβεβαιώνει.
Το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας χρειάζεται υπεύθυνους δημόσιους άνδρες που σκέφτονται και ενεργούν για το καλό του τόπου.
Φυσικά το ψέμα αυτό δεν είναι το μόνο. Σε συνέντευξή του ο κ. Ταγκαλής υπεραμύνεται, δήθεν, του χαρακτηρισμού της περιοχής Ιτέας ως τουριστικής με αντίστοιχη ενίσχυση της πολιτικής της κρουαζιέρας. Τι ειρωνεία! Τι ψέμα!
 Να του θυμίσουμε ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο (9-12-2013) που συζητήθηκε το θέμα, μετά από επίμονη προσπάθεια των «ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» και του Παν. Μέγκου, ο κ. Ταγκαλής ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ, παραμένοντας  σταθερά προσανατολισμένος, όπως ο απελθών Δήμαρχος, στο ότι η Ιτέα είναι μεταλλευτική περιοχή και όχι τουριστική!!!.

Υστερόγραφο. Η υποψήφια από την πολεοδομία, σύζυγος στενού επαγγελματικού συνεργάτη του κ. Ταγκαλή, με το πλουσιότατο βιογραφικό, τι εννοεί όταν γράφει ότι υπήρξε «μέλος συμβουλίου επιθεώρησης κινηματογραφικών αιθουσών Φωκίδας»;!!! Αλλά τι ρωτάμε τώρα..…    

Πολίτες στο Προσκήνιο
Είμαστε η μόνη Δημοτική Παράταξη που αναδείξαμε τις παρανομίες και δεν τις αποσιωπήσαμε, όπως έκαναν οι περισσότεροι από αυτούς που σας ζητάνε την ψήφο.

Τα όπλα των αντιπάλων μας: Κακοήθεια, λασπολογία, γκεμπελισμός



ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν.
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου