Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Σύλληψη για παράνομη κατοχή και πώληση πυροτεχνικών ειδών, στην Τιθορέα Φθιώτιδας


Ακόμη μία σύλληψη για παράνομη κατοχή και πώληση πυροτεχνικών ειδών, αυτή τη φορά στην Τιθορέα Φθιώτιδας...

Κατά την διενέργεια αστυνομικού ελέγχου σε περίπτερο στην ανωτέρω περιοχή, κατασχέθηκαν συνολικά -2.199- τεμάχια κροτίδων και παιδικών αθυρμάτων
Οι έλεγχοι εν όψει των εορτών του Πάσχα θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι συστηματικοί αστυνομικοί έλεγχοι για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής, χρήσης και εμπορίας πυροτεχνικών ειδών, εν όψει των εορτών του Πάσχα.
Συνελήφθη χθες (18-04-2014) το μεσημέρι στην Τιθορέα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή και πώληση κροτίδων και παιδικών αθυρμάτων.
Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, κατά την διενέργεια αστυνομικού ελέγχου σε περίπτερο, ιδιοκτησίας 49χρονης ημεδαπής, κατελήφθη ο 53χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος, να διαθέτει προς πώληση και κατασχέθηκαν:
  • (2.149) παιδικά αθύρματα και
  • (50) κροτίδες.
Αναζητείται για να συλληφθεί η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίζεται θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχισθούν, προκειμένου να αποφευχθεί η πρόκληση ατυχημάτων σε βάρος χρηστών και ανυποψίαστων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου