Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΘΕΟΧΑΡΗ (ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ)

Είναι πια οφθαλμοφανές ότι θέλουν να γονατίσουν το λαό. Οι αποφάσεις που παίρνουν στο οικονομικό επιτελείο του καθ´ύλην αρμόδιου υπουργείου, είναι για να αποδυναμώσουν εντελώς το λαό μας και να τον φέρουν σε επίπεδα πλήρους ανέχειας!Διαβάστε το παρακάτω πέρα για πέρα εξωφρενικό και αδιανόητο!...

 Ένα αυτοκίνητο τύπου τζίπ για να το πωλήσει σήμερα ο ιδιοκτήτης του θα πάρει το πολύ 10- 12 χιλ.€ και το Υπουργείο βάζει σε αυτό φόρο πολυτελούς διαβίωσης περί τα 3.8 χιλ. €.
Είναι ποτέ δυνατόν;
Δηλαδή τί επιδιώκουν οι κύριοι Στουρνάρας και Θεοχάρης , να πάρει η χώρα μας το πρώτο βραβείο για αυτοκτονίες πολιτών που δεν είχαν να πληρώσουν αυτά που τους ζητάει η εφορία;
Δεν καταλαβαίνουν οι ανεγκέφαλοι του υπουργείου που εισηγούνται ανέξοδα αυτά τα απάνθρωπα χαράτσια, πως  όσοι έχουν ένα αυτοκίνητο αυτού του κυβισμού έχουν εγκλωβιστεί σε αυτό αφού ούτε να το πωλήσουν μπορούν αλλά ούτε και να αγοράσουν άλλο μικρότερο δύνανται!!
Κι αντί το κράτος να κατανοήσει το πρόβλημα και να συμβάλει σε αυτό, χαρατσώνει με απάνθρωπο τρόπο την κατοχή του τζίπ που δεν πουλιέται με φόρο πολυτελούς διαβίωσης ! Αυτά δεν γινότανε ούτε σε εποχές πλήρους υποτέλειας! Κι όμως γίνονται σήμερα και οδηγούν τον κόσμο σε απόγνωση!
Γιατί τότε να μήν ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ;
Αν μη τι άλλο, είναι ο μόνος που δίνει την ελπίδα  της αλλαγής τέτοιων καραμπινάτων περιπτώσεων που ενώ το επίσημο  κράτος εισπράττει λίγα δια του υπουργείου οικονομικών, δεν κάνει τίποτα να ανακουφίσει τους ανθρώπους από άδικους φόρους που στόχο τους έχουν να οδηγήσουν τον Έλληνα στην πλήρη εξαθλίωση!
Κύριοι Στουρνάρα και Θεοχάρη, αναλάβατε τις ευθύνες σας και μήν αφήνετε τους φοροεισπράκτορες να σας εισηγούνται ανέξοδες γιαυτούς εισπρακτικές λύσεις που δεν βοηθούν τη χώρα στο πραγματικό  πρόβλημα που αντιμετωπίζει αλλά οδηγούν το λαό στο χείλος της καταστροφής!

Του Σωτήρη Μ. Τζούμα
Για τό Fimotro,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου