Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Συνελήφθη 72χρονος σε περιοχή της Ιτέας Φωκίδας, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής

Συνελήφθη 72χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Ιτέας Φωκίδας, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής...

Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών ROMA , οι οποίοι είχαν αφαιρέσει, λίγη ώρα πριν, από περιφραγμένο οικόπεδο ιδιοκτησίας 76χρονου ημεδαπού, μεταλλικά αντικείμενα και τα είχαν μεταφέρει με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο σε μάνδρα προσωρινής αποθήκευσης σιδήρων και μετάλλων
Οι δύο (2) ημεδαποί, καθώς η αλλοδαπή ιδιοκτήτρια της μάνδρας, η οποία δεν κατείχε την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας από την αρμόδια Αρχή, αναζητούνται για να συλληφθούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας
Συνελήφθη, χθες (28-02-2014) το μεσημέρι σε περιοχή της Ιτέας Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας, ένας 72χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, μετέβη σε μάνδρα προσωρινής αποθήκευσης σιδήρων και μετάλλων, ένας 76χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναγνώρισε ανεπιφύλακτα μεταλλικά αντικείμενα (ανταλλακτικά φορτηγών), χρηματικής αξίας (1.500) περίπου ευρώ, τα οποία του είχαν αφαιρέσει άγνωστοι δράστες, λίγη ώρα πριν, από περιφραγμένο οικόπεδο σε περιοχή της Άμφισσας Φωκίδας και ειδοποίησε την Αστυνομία.
Αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στο σημείο και στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι δράστες της εν λόγω κλοπής, είναι δύο (2) ημεδαποί ROMA , ηλικίας 24 και 44 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν μεταφέρει τα μεταλλικά αντικείμενα με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο στην ανωτέρω μάνδρα.
Τα μεταλλικά αντικείμενα κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ συνελήφθη ο 72χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος της μάνδρας.
Οι δύο (2) ημεδαποί ROMA , καθώς και η ιδιοκτήτρια της μάνδρας, 55χρονη υπήκοος Ουκρανίας, η οποία όπως διαπιστώθηκε δεν είχε εφοδιαστεί με την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας από την αρμόδια Αρχή, αναζητούνται για να συλληφθούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου