ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

κ.Θ Στάϊκο, τι απαντάτε στους γονείς μαθητών της Αμφίκλειας για την μεταφορά τους στα σχολεία τους.;

Κύριε Αντιπεριφερειάρχη δώσατε μια υπόσχεση στους γονείς μαθητών από τα δημοτικά διαμερίσματα του πρώην Δήμου Αμφίκλειας... ότι την προηγούμενη Παρασκευή θα είχατε βρει λύση για την μεταφορά τους στα σχολεία τους.
Όσο και αν είχατε καλές προθέσεις όταν δίνατε αυτή την υπόσχεση δυστυχώς κάποιες υπηρεσίες αποδεικνύεται ότι σας «δουλεύουν» ,σας υπονομεύουν ανενδοίαστα.
Ούτε την Παρασκευή ούτε σήμερα φάνηκε το  λεωφορείο...
Οι γονείς τηλεφωνούν από τη μια υπηρεσία στην άλλη και τους εμπαίζουν ασύστολα ,έτσι μας καταγγέλλουν.
Κι όλα αυτά για 250- 300 ευρώ που ζήτα ο ιδιοκτήτης του μεταφορικού μέσου γιατί δεν βγαίνει με τα νέα οικονομικά δεδομένα.
Όλα τα αλλά τα προσχηματικά των…. φωστήρων των υπηρεσιών σας δείχνουν μια εικόνα σήψης στο στενό σας περιβάλλον και πάρετε τώρα μέτρα, άμεσα, εδώ και τώρα που λέγαμε παλιότερα….
Αύριο Τρίτη πρέπει το λεωφορείο να κάνει το δρομολόγιο του διαφορετικά πάτε με το ιδιωτικό σας αυτοκίνητο να μεταφέρετε τα παιδιά, δεν εχει κανείς το δικαίωμα ένα μήνα τώρα να δυσχεραίνει την πρόσβαση στα παιδιά ,σε έλληνες πολίτες ,στο σχολείο τους.
Εδώ και τώρα…
Και θυμηθείτε  ότι  δική σας  υπηρεσία σας είχε εκθέσει και τον περασμένο χρόνο με τα μαθητικά δρομολόγια.
lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.