Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Επιδότηση και των Νοσοκομείων με κονδύλια της Ε.Ε. ως Ξενώνες, αλά Λιάπης!

Την τεχνογνωσία του Μιχάλη Λιάπη προτίθεται να χρησιμοποιήσει το υπουργείο Υγείας στα Νοσοκομεία, ονομάζοντάς τα «παραδοσιακά καταλύματα» και αντλώντας επιδοτήσεις για την ανακαίνισή τους, προκειμένου να αποφύγει το εισιτηρίο των 25 ευρώ!...

Να εκμεταλλευθεί δημιουργικά το ταλέντο του Μιχάλη Λιάπη στην «εξοικονόμηση πόρων» φαίνεται πως αποφάσισε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αποφάσισε να μετονομάσει τυπικά, για τα μάτια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα Νοσοκομεία σε «Παραδοσιακούς Ξενώνες», ώστε να αντλήσει επιδοτήσεις για την δήθεν ανακαίνισή τους!
Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, η διαδικασία θα είναι πολύ πιο «ασφαλής», αφού σε αντίθεση με το σπίτι του Μιχάλη Λιάπη, τα ξενοδοχεία-νοσοκομεία θα μπορούν σε πιθανό έλεγχο των Ευρωπαίων να περάσουν ως μέρος ενός αναπτυξιακού σχεδίου Ιατρικού Τουρισμού.

Επίσης, θα φιλοξενούν πράγματι ανθρώπους – όχι όπως το σπίτι του Μιχάλι Λιάπη – ενώ τα περισσότερα είναι έτσι κι αλλιώς παλιά, οπότε και τυπικά πληρούν τις προϋποθέσεις του «διατηρητέου παραδοσιακού κτιρίου».
Στις ενθουσιώδεις δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ο Άδωνις Γεωργιάδης, είπε ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να εκμεταλλευθούμε το εθνικό μας ταλέντο στο ροκάνισμα κονδυλίων προς όφελος όλων, ενώ ζήτησε από τους ασθενείς να προμηθευτούν μπλοκ πλαστών τιμολογίων αντί για βιβλιάρια ασθενείας, αφού θα εισάγονται στο νοσοκομείο με την ιδιότητα του «παραδοσιακού τεχνίτη».
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου