Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

Η ΜΟΥΣΙΚΉ ΣΧΟΛΉ ΤΟΥ Π. ΚΈΦΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΌ ΤΟΥ «ΑΪ ΒΑΣΊΛΗ»


«Το χωριό του Αϊ Βασίλη» άνοιξε τις «πόρτες του»  χθές Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 στην κεντρική πλατεία της Κάτω Τιθορέας, για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους που θέλουν να νιώσουν λίγη από την μαγεία των Χριστουγέννων! ...
Το συγκεκριμένο δρώμενο τείνει να καθιερωθεί και να εξελιχθεί σε θεσμό για τα επόμενα χρόνια στην Κάτω Τιθορέα, καθώς η ζεστασιά που εκπέμπει «εν μέσω χειμώνα», αλλά και η  διασκέδαση με το χαμόγελο που σκορπά στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων «έν μέσω οικονομικής και πολιτισμικής κρίσης», είναι μερικά από τα στοιχεία που δίνουν κίνητρο στους διοργανωτές να συνεχίσουν. Το πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα που θα λάβει χώρα στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό καθ’ολη τη διάρκεια της λειτουργίας του, ξεκίνησε σήμερα με συναυλία από την Μουσική Σχολή του Παναγιώτη Κέφου. Οι νεαροί μουσικοί υπό την καθοδήγηση των εξαιρετικών καθηγητών τους, παρουσίασαν ένα χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα που καθήλωσαν τους πολυάριθμους επισκέπτες του χωριού.
Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.