Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

Πρώτη μέρας λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού για σκί σήμερα

Πρώτη μέρας λειτουργίας του ΧΚΠ για χιονοδρομία σήμερα, με τις πίστες Αίολο, Διηάνειρα και πλατό αρχαρίων 1950. Το χιόνι στις εν λειτουργία πίστες ...
ήταν αρκετό και δεν υπήρχαν πέτρες. Η προσέλευση ήταν μεγάλη, ειδικά των τουριστών. Πάντως πολλοί ήταν και οι χιονοδρόμοι που μας επισκέφτηκαν για την πρώτη κατεβασιά της σεζόν. Όσον αφορά τους αναβατήρες λειτούργησαν οι:  Αφροδίτη, Αίολος, Ηρακλής (έκλεισε στις 11:30 λόγω ισχυρών ανέμων), Βάκχος, Ερμής, Ηνίοχος  και Ήρα.
Σήμερα και λόγω της περιορισμένης λειτουργίας του ΧΚΠ το εισιτήριο προσφερόταν με έκπτωση 50%, δηλαδή στα 15 ευρώ.
Η χιονόπτωση που συνεχίστηκε όλη τη μέρα άφησε 15 εκατοστά επιπλέον χιόνι με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να ανοίξουμε αύριο με περισσότερες πίστες.
Αύριο περιμένουμε λιακάδα με βοριαδάκι που θα κρατήσει το χιόνι σε άριστη ποιότητα. Θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες:  Αφροδίτη, Αίολος, Ηρακλής, Βάκχος, Ερμής, Ηνίοχος και οι πίστες: Αίολος, Βάκχος (όχι η κόκκινη), Περικλής, Τηλέμαχος, Διηάνειρα, πλατό αρχαρίων 1950, ενώ θα γίνουν προσπάθειες να ανοίξει και το πλατό αρχαρίων του Προφήτη Ηλία.
Tο εισιτήριο θα προσφέρεται επίσης με έκπτωση 50%, δηλαδή στα 15 ευρώ!Ενημερωση απο parnassos-ski.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.