Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Απαράδεκτη η κατάσταση του Κ.Υ.Ιτέας

Τι "εστί βερίκοκο" στην πραγματική ζωή κ. Υπουργέ της Υγείας;
Αυτή θα μπορούσε να είναι μια καλή ερώτηση, όσων τη ζούμε αυτή την πραγματική ζωή, προς όσους την έχουν δει μόνο στα ντοκιμαντέρ των υπανάπτυκτων Χωρών!...


Κύριε Υπουργέ της Υγείας, γνωρίζουμε όλοι ότι δε μπορεί να ευθύνεται ο κάθε Υπουργός για ό,τι στραβό συμβαίνει στην επικράτεια του Υπουργείου του! Ευθύνεται, όμως, στο ακέραιο, για το προσωπικό που έχει στη διάθεση του, πολύ περισσότερο για εκείνο το προσωπικό που έχει τη σφραγίδα της όποιας επιλογής του! Δικής του ή του κόμματος στο οποίο ανήκει ο Υπουργός!
Κύριε Υπουργέ, το Κέντρο Υγείας Ιτέας, παρά τη λεηλασία σε προσωπικό, μέσα και χρήματα, λειτουργεί σχετικά καλά, τηρουμένων όλων των παραπάνω αρνητικών επιλογών σας!
Και λειτουργεί καλά, χάρις στο προσωπικό, όλων των ειδικοτήτων, το οποίο, φαίνεται να γνωρίζει το "τι εστί βερίκοκο"!
Όμως, εμείς οι ασφαλισμένοι που, για πάρα πολλά χρόνια, πληρώναμε και πληρώνουμε ανελλιπώς και εις το ακέραιον τις εισφορές μας, έχουμε πλέον πολλές απαιτήσεις από αυτό το οποίο, κατ΄ευφημισμόν, εσείς και κάποιοι άλλοι αποκαλείται Εθνικό Σύστημα Υγείας ή όπως αλλιώς επιθυμείτε να το ονομάζετε!
Με βάση, λοιπόν αυτές τις απαιτήσεις μας, θεωρούμε απαράδεκτη την εικόνα που είδαμε στο κέντρο Υγείας Ιτέας!
Η λύση, κύριε υπουργέ, όταν στάζει μια βρύση δεν είναι η συλλογή του νερού με κουβά, αλλά η αλλαγή της βρύσης! Απλό και φθηνό μου φαίνεται αυτό! Οι πόρτες στις τουαλέτες είναι για να κλείνουν και όχι να παραμένουν ανοιχτές επειδή χάλασε το πόμολο και δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να το επισκευάσει, ούτε να δένονται από τον παρακείμενο ψύκτη επειδή έχουν φουσκώσει και δεν κλείνουν!
Κύριε Υπουργέ της Υγείας, γνωρίζω ότι βρίσκεσθε μακράν της φιλτάτης Πατρίδας μας και ότι σας απασχολεί περισσότερο η "πολιτική" σας εικόνα γι αυτό και εμφανίζεστε συχνά στην παντοδύναμη πλην και αδυσώπητη τηλεόραση, αλλά όπως ζητάτε αξιολόγηση όλου του Προσωπικού και καλά κάνετε, έτσι πρέπει να αξιολογούνται και οι "κομματικές" επιλογές εκείνων οι οποίοι αναλαμβάνουν το πολύ σοβαρό έργο να διαχειριστούν το δημόσιο, χρήμα! Το δημόσιο κ. Υπουργέ και όχι το κομματικό ή το δικό σας χρήμα!
Σταματήστε, επιτέλους τις διάφορες "αποκαλύψεις" και προχωρήστε σε πράξεις!
Οι ανίκανοι, κ. Υπουργέ, με συνοπτικές διαδικασίες, να πάνε στα σπίτια τους!
Με το όποιο κομματικό κόστος, το οποίο, θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δε μας ενδιαφέρει!
Ευάγγελος Παπούλιας.






amfissapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου