Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

«Ανακατασκευή ασφαλτικού οδοστρώματος στην είσοδο της Ερατεινής»Δημοπρατήθηκε το έργο: «Ανακατασκευή ασφαλτικού οδοστρώματος στην είσοδο της Ερατεινής» προϋπολογισμού 94.000,00€...


Δημοπρατήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας το έργο: «Ανακατασκευή ασφαλτικού οδοστρώματος επαρχιακής οδού Ν:3 (Ερατεινή)» προϋπολογισμού 94.000,00€ και αφορά επεμβάσεις συνολικού μήκους 500μ. περίπου στην είσοδο της Ερατεινής.
            Πρόκειται για τμήμα επαρχιακού δρόμου, ο οποίος συνδέει την Ε.Ο. Ιτέας – Ναυπάκτου με το χωριό της Ερατεινής και είναι τμήμα της εισόδου του χωριού. Οι φθορές τις οποίες παρουσίαζε το οδόστρωμα έχρηζαν άμεσης κι επιτακτικής ανάγκης βελτίωσης, καθώς ο δρόμος βρισκόταν σε απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση και εγκυμονούσε κινδύνους για την ασφάλεια των διακινούμενων πολιτών.
            Οι εργασίες που προβλέπεται να πραγματοποιηθούν επί του οδικού άξονα είναι απόξεσης του υφιστάμενου ασφαλτοτάπητα ώστε κατά τη διάρκεια της ανακατασκευής να επιτευχθούν οι αναγκαίες κλίσεις, εκσκαφή και απομάκρυνση τμήματος της οδού κοντά στα προσφάτως κατασκευασμένα από το Δήμο ερείσματα, αποκατάσταση με υλικό βάσης όπου απαιτείται μετά τις εκσκαφές και αποκατάσταση της οδού με ασφαλτική ισοπεδωτική στρώση. Τέλος, επειδή υπάρχουν επί της οδού φρεάτια και σχάρες θα αποκατασταθούν ανάλογα με τις συνθήκες του έργου (ανύψωση – ταπείνωση) σε συνεργασία με το Δήμο.

       Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
   ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.