Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Το Ίδρυμα Μελέτης και Προαγωγής των Θεσμών και της Αξιοκρατίας ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ, αποφάσισε να προχωρήσει στην έκδοση ενός βιβλίου με τίτλο  ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ....

Σε 180 σελίδες εμπεριέχονται πάνω από 700 προτάσεις για ανάπτυξη και οικονομική ανάπτυξη. Καταδεικνύεται η μεθοδολογία εξόδου από την οικονομική κρίση αλλά επίσης γίνεται σαφή διάκριση ανάμεσα στην ανάπτυξη και την οικονομική ανάπτυξη. Επίσης καθίσταται σαφές το ποσό απλό είναι να βγούμε από την κρίση και να πάμε σε οικονομική ανάπτυξη.
Καθώς η χώρα βυθίζεται στον δανεισμό και το χρέος, την ανεργία και την εγκληματικότητα, επικρατεί απαισιοδοξία και οι συμπολίτες μας είναι πεπεισμένοι ότι ούτε σε 10 με 20 χρόνια θα αλλάξει κάτι. Και όμως η επιστροφή στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ και την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ δεν είναι υπόθεση χρόνων αλλά μερικών μηνών.
Σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε στήριξη.

Αφιερώστε δύο λεπτά και δείτε την επιστολή μιας σελίδας στο λινκ.

Αν δεν ανοίγει, κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον ιντερνετ explorer.
http://kleisthenis.net/

http://kleisthenis.net/?p=998

με εκτίμηση

Δρ Φάνης Α. Τσαπικούνης
Ίδρυμα Μελέτης & Προαγωγής των Θεσμών και της Αξιοκρατίας ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ
www.kleisthenis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.