Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ατύχησε ο Κηφισσός στο Λιανοκλάδι…

Σε ένα παιχνίδι με ένταση, νεύρα, γκρίνια και εν τέλει ανατροπή στο σκορ ο Κηφισσός αν και προηγήθηκε εν τούτοις δεν τα κατάφερε...
και ο Αγρότης Λιανοκλαδίου μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα κερδίζοντας 2-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Πόρου στο 13ο λεπτό με τους γηπεδούχους να γυρίζουν το ματς με τα γκολ των Κυριτσόπουλου (53′), και Παπανάγνου (74′).
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τον Αγρότη και το κατάφεραν. Πάτησαν καλύτερα στο χορτάρι έδειξαν να κυκλοφορούν σωστά την μπάλα και δημιούργησαν δύο ευκαιρίες με το «καλημέρα». Στο 5′ φάουλ του Πόρου έφυγε λίγο άουτ. Στο 7′ σε σέντρα του Χριστοδούλου ο Καταραχιάς έκανε λάθος γύρισμα με το κεφάλι, πριν το αυτογκόλ όμως ο Νίκος Λάππας έδιωξε πάνω στην γραμμή. Στην 3η προσπάθεια του Κηφισσού άνοιξε και το σκορ. Ο Ζουλέκου πέρασε από αριστερά τον Ταμάμη ο οποίος τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή της ομάδας του. Ο Πόρρος ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στην εστία του Καρανάσιου ο οποίος παρά την προσπάθεια δεν μπόρεσε να αποσωβήσει το 0-1.
enarksiΣτο 53′. Ο Παπαγεωργίου έκανε το φάουλ ο Παπαμίχος πήρε την κεφαλιά η μπάλα στρώθηκε στον Κυριτσόπουλο ο οποίος με πλασέ από κοντά ισοφάρισε. Στο 74΄ήρθε και η ανατροπή. Ο Χριστόπουλος έκανε το φάουλ από αριστερά ο Παπανάγνος βρέθηκε ακάλυπτος στο  δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 2-1!
Ο Κηφισσός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 83ο λεπτό να κάνει το 2-2, όταν σε μια κόντρα ο Χριστόδουλου βρέθηκε απέναντι στον Καρανάσιο από πλάγια θέση αλλά το πλασέ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Αγρότης Λιανοκλαδίου (Ηλίας Ρήγας): Καρανάσιος, Καταραχιάς (Γιώτης 32′), Λάππας Ν., Χριστόπουλος, Ταμάμης, Παπανάγνος, Σαγάνης, Λάππας Γ., Κυριτσόπουλος, Παπαμίχος (Καλιακούδας 85′), Παπαγεωργίου (Χριστόπουλος 64′).
Κηφισσός Κάτω Τιθορέας (Γιώργος Φωτόπουλος): Μερμίγκης, Χριστολουκάς, Καινούριος Δ.,
Πανταζής, Ζιάκας, Μυλωνάς, Χριστοδούλου, Σιώτης, Λάϊος, Πόρρος (Μπακούσης 66′), Ζουλέκου.

Πηγή: scouter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου