Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τον κοινωνικό τουρισμό

Λήγει την Τρίτη η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2013 - 2014»....

Οι δικαιούχοι της παροχής μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ
Το πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση διακοπών διάρκειας έως 6 ημέρες (από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις) που μπορούν να πραγματοποιηθούν από τις 16 Σεπτεμβρίου έως την 31η Ιουλίου 2014 σε τουριστικά καταλύματα που έχουν συμπεριληφθεί στο Μητρώο Παρόχων του ΟΑΕΔ.
Οι υπηρεσίες του Οργανισμού τόσο σήμερα, Δευτέρα, όσο και κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας υποβολής των αιτήσεων, δηλαδή αύριο, Τρίτη, θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι και τις 18:00 προκειμένου να διευκολύνουν και να ολοκληρώσουν τη διαδικασία παραλαβής των δικαιολογητικών -και ταυτοποίησης αυτών- από τους δικαιούχους.
Ακόμη, οι πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις συμμετοχής έως την Τρίτη στις 15:00.
Ο αριθμός των ωφελουμένων από το νέο πρόγραμμα ανέρχεται στις 110.000 άτομα.
Οι δικαιούχοι, εργαζόμενοι και άνεργοι που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως αυτές ορίζονται στη Δημόσια Πρόσκληση, θα υποβάλλουν αποκλειστικά ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής για αυτούς και τα ωφελούμενα μέλη τους μέσω του Διαδικτυακού Τόπου του ΟΑΕΔ.
Μετά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής τους και μέχρι την Τρίτη στις 14:00 οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέλθουν στα ΚΠΑ2 της περιοχής τους για την εκτύπωση και υπογραφή της αίτησης και για την επίδειξη/ υποβολή των δικαιολογητικών της Δημόσιας Πρόσκλησης.
Πηγή:in,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου