Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΝΕ ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η σημερινή βουλή δεν αντιπροσωπεύει τον Ελληνικό λαό

Ενώ οι μισθοί και οι συντάξεις όλων των Ελλήνων έχουν επανειλημμένως μειωθεί και θα μειωθούν και πάλι έως ότου γίνουν ίσοι με αυτούς της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας ....
όπως περιγράφεται στο μνημόνιο που έχουν υπογράψει Σαμαράς και Βενιζέλος, αυτοί οι αχρείοι, οι βουλευτές , επεχείρησαν να . . . . .  αυξήσουν τις συντάξεις τους!
Λεφτά δεν υπάρχουν για τους απλούς Έλληνες πολίτες αλλά υπάρχουν για να αυξηθούν οι βουλευτικές συντάξεις. Τόσο θράσος !
Είναι ανάγκη να το καταλάβουμε, αυτή την φορά πρέπει ο θυμός να περάσει μέσα από την λογική , αυτή την φορά πρέπει με την ψήφο μας να στείλουμε στην βουλή αυτούς που θα δουλέψουν σοβαρά ( στην σημερινή βουλή κανένας δεν δουλεύει σοβαρά , κανένας δεν δουλεύει . . . ) αυτούς που θα τιμωρήσουν όλους τους υπεύθυνους της σημερινής τραγικής κατάστασης.
Αυτή την φορά πρέπει με την ψήφο μας να πετάξουμε οριστικά έξω από την πολιτική σκηνή της χώρας όλους όσους είναι υπεύθυνοι για την σημερινή καταστροφή και κάποιους από αυτούς να τους στείλουμε στην φυλακή,  γιατί είναι αδιόρθωτοι , αμετανόητοι και γίνονται όλο και περισσότερο επικίνδυνοι.
Η σημερινή βουλή δεν αντιπροσωπεύει τον Ελληνικό λαό. Χρειάζεται ολική ανατροπή, ολική απαλλαγή.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. πιστεύει ακράδαντα ότι η Ελλάδα μπορεί να σωθεί και γρήγορα να αναπτυχθεί, αλλά όχι με αυτούς που σήμερα κυβερνούν όχι με την σημερινή βουλή.

15 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΕΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασφαλως ....................ενα παραδειγμα .........................Απο τα πρακτικά της Βουλής της Πέμπτης 6 Μαΐου 2010, ΙΓ’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ, ΣΥΝΟΔΟΣ Α’ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΙΕ’, ........Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ στην εν λογο συνδεριαση ....ειπε ......1η Απριλίου. Το μήνα που πήγαμε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, εσείς δίνετε 12.000 ευρώ στους οποιουσδήποτε διοικητάδες. Εδώ λέγαμε να τα κόψετε. Τολμάμε; Να πούμε οροφή για τα τρία χρόνια τα 4.000 ευρώ για όλους, είτε είναι πρόεδρος του ΗΛΠΑΠ, είτε είναι Βουλευτής, Πρωθυπουργός, οποιοσδήποτε, για να πούμε στον άλλον «Θα μείνεις στο επίδομα των 500». Να τα κατεβάσουμε όλα. Ανώτατο όριο τα 4.000. Δεν μπορούμε να νομοθετούμε εμείς να πεινάσει ο ελληνικός λαός και κάτω τα υπόγεια να είναι γεμάτα «LEXUS», «BMW» και «MERCEDES». Δεν πρέπει να ντρεπόμαστε; Φωνάζουμε, τσακωνόμαστε, λέμε οτιδήποτε, καβαλάμε τα «LEXUS» και φεύγουμε; ……………….
    Άλλο ενα σημαντικό που εχει καταθέσει στο Ελληνικό κοινοβούλιο είναι η αρχή του 7πλασιου δηλαδή κανείς δεν θα παίρνει μισθο η σύνταξη, 7 φορές πάνω απο το μισθό του ανειδίκευτου εργάτη .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΔΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙ ...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ?
    ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Η ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ * ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ* ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ?
    Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
    ΤΙ ΛΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nα μας συμπαθας αδερφε που δεν καταλαβαμε το πνευμα σου ,,,,,,,,,,
    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

    Πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαίου η 11α σύνοδος της Κεντρικής Επιτροπής του
    ΛΑ.Ο.Σ.

    Ο πρόεδρος κ. Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι ζωντανός και δυνατός. Ποιο δυνατός από κάθε άλλη φορά. Με αυτό το κόμμα που έχει αρχές και όραμα θα είμαστε στην νέα βουλή και θα διαδραματίσουμε σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του πολιτικού γίγνεσθαι στην Ελλάδα.

    Καμία πρόταση και καμία πρόθεση για συνεργασία. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με την σημερινή ηγεσία ή την σημερινή πολιτική της Ν.Δ. ή άλλων κομμάτων .

    Οι θέσεις και η πολιτική του κόμματος όπως εκφράστηκαν από τον πρόεδρο του κόμματος κ. Γ. Καρατζαφέρη εγκρίθηκαν ομόφωνα από τους συνέδρους._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΑΑΑΑ....ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗΗΗΗΗ...ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΩ . ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ.
    ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ. ΩΡΑΙΑ!
    ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ
    ΓΙΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
    ΤΙ ΛΕΤΕ?
    Υ.Γ 1. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΞΑΝΑΧΩΝΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.
    Υ.Γ 2. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΜΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε συναγωνιστή...Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνελληνα εχεις χασει επεισοδια αρκετα και οδηγηθηκες σε λανθασμενα συμπερασματα ....

    Απο το 2008 ο Προεδρος ζητουσε κυβερνηση εθνικης ενοτητος για να μη ματωσει ο Ελληνικος λαός οπως ειπε και τελικα εγινε γιατι ολοι εβαλαν τα κομματα τους πανω απο τη σωτηρια της Πατριδος , Δεν πιστευω να εχεις την αφελη εντυπωση οτι η Ελλαδα χρεοκοπησε το 2010 (ο Μητσοτακης απο το 1994 ελεγε μεσα στη βουλη οτι θα παμε στο ΔΝΤ γιατι η χωρα δεν αντεχε τα ελλειματα ), ολοι ηξεραν αλλα εκαναν την παπια μονο ενας και τοτε δεν λογαριασε το πολιτικο κοστος και εδινε και τοτε τους βουλευτες του στον Καραμανλη για να παρει μετρα και να μη χρειαστη να παμε στο ΔΝΤ , αλλα ο Καραμανλης βλεπεις δεν συνεργαζοταν με ακραιους. και προτιμησε να παραδωσει την Ελλαδα στο εταιρο συνεταιρακη (ΓΑΠ) και στο ΔΝΤ.

    20-2-2009 Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ. ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΥΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Aν δεν βοηθήσουμε όλοι δεν βγαίνουμε απ αυτή την κρίση…Πρότεινε και τοτε οικουμενική κυβέρνηση με πολιτικο κοστος αλλά οι άλλοι ΗΓΟΡΑΖΑΝ ψηφαλακια..

    κι επειδη ειμαστε σιγουροι οτι ουτε αυτο το επεισοδιο δεν ειδες συνεχιζουμε ........:

    Δήλωση του πρόεδρου του ΛΑ.Ο.Σ στις 7 Νοεμβρίου 2011

    Εμείς ζητήσαμε εδώ και 18 μήνες μια κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας.

    Μέχρι στιγμής, προκύπτει μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας.

    Από ολότελα, και αυτή η λύση είναι καλή.

    Στηρίζουμε αυτό το εγχείρημα με 4 απαραίτητες προϋποθέσεις:

    Όχι μειώσεις μισθών και συντάξεων.
    Όχι απεμπόληση εθνικής Κυριαρχίας,
    Όχι ξεπούλημα της Εθνικής περιουσίας και
    Άρση του Νομού περί ιθαγένειας των Λαθρομεταναστών.

    «Εγώ είχα ένα ρόλο. Να τους φέρω κοντά. Από εδώ και πέρα, εμείς θα είμαστε θεατές, ακροατές και παρόντες στις εξελίξεις».

    Κύριοι στόχοι ήταν:
    Απομάκρυνση του Γιώργου Παπανδρέου από την εξουσία,
    Αποφυγή δημιουργίας μιας κυβέρνησης υποκατάστατου του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αποτροπή τοποθέτησης στη θέση του Πρωθυπουργού του Κου Πετσάλνικου η της Κας Έλσας Παπαδημητρίου.(Δηλαδή ανδρείκελα του Γιώργου Παπανδρέου)
    Δημιουργία μιας ολιγομελούς κυβέρνησης όχι αποτελούμενη στην πλειονότητα της από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, και
    ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ. Ότι δηλαδή ζητανε όλοι σήμερα , το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί σήμερα και όχι τότε όλοι μαζί;
    Κάποιοι στόχοι δεν πραγματώθηκαν λόγω της αδιαφορίας που επέδειξαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ γιαυτό και αποχωρήσαμε. Περιμέναμε περισσότερη συμπαράσταση αλλα ενέδωσαν τελικα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ για να πάρουν ένα δάνειο το όποιο θα πάει σε τοκογλύφους και τραπεζίτες και μόνο, έδωσαν δηλαδή γη και ύδωρ δεσμεύοντας τη χώρα μέχρι το 2042 χωρίς να διεκδίκηση τίποτα.

    Ο ΛΑ.Ο.Σ με την παρουσία του στις εξελίξεις εμπόδισε και ακύρωσε ένα σωρό ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .

    1. Πέτυχε την κατάργηση του Ακαδημαϊκού ασύλου
    2. Δεν έκλεισε το θέμα των Σκοπίων.
    3. Ο αντιρατσιστικός νόμος που έφεραν δεν πέρασε
    4. Η Αποποινικοποίηση Ναρκωτικών ουσιών δεν πέρασε.
    5. Η Ανέγερση του Τζαμιού στο Βοτανικό δεν έγινε, πετυχε να μην υπογραφούν οι συμβάσεις και έτσι δεν έκοψαν από τους μισθούς και τις συντάξεις για την ανέγερση του, κάτι που θα γίνει σήμερα ……γιατί δεν υπάρχει κανένας να το σταματήσει .
    6. Αποσυμφόρηση των φυλακών που ήθελαν να βγάλουν έξω λαθρομετανάστες και εμπόρους ναρκωτικών , δεν πέρασε (θα είχε διπλασιαστεί η εγκληματικότητα)
    7. Ακόμα και στο λαθρονομοσχεδιο επιτύχαμε αλλαγές
    8. Ενεργοποιήσαμε ΟΝΟΜΑΣΤΙ-ΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ώστε να μένουν στα πρακτικά οι ψήφοι κατά των Ελλήνων...Και όλα αυτά με μόλις 5%! ...

    Τα παραπάνω δεν είναι στήριξη , άλλα Πατριωτικός παρεμβατισμός επ' έργο ....και δεν έγιναν με ιαχές πατριωτισμού απ το Πεζοδρόμιο άλλα με ουσιαστικές πολιτικές παρεμβάσεις εκεί που παίρνονται οι κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον αυτού του τόπου.

    Και τελος επειδη στα παραπανω δεν υπαρχει καμια κολωτουμπα μην αναμεταδιδεις οτι χαζομαρα ακους χωρις να την ερευνησεις καποιοι πληρωνονται για να λασπολογουν την αντιδραση, αυτοι κανουν τη δουλεια τους. Εσυ γιατι το κανεις ; Καλη σου μερα αδερφε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ !! ΟΛΟ ΤΟ ΛΑ.ΟΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ.
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΔΨΣΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ.
    ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ.
    ΤΗ ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    ΟΥΤΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΣΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ - ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΄΄ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O EFIALTHS PHGE STOYS PERSES , MIPOS EPREPE N APOLOGITHEI O LEONIDAS GIA THN PRODOSIA TOY..
    , DYSTYXOS ERPETA YPARXOYN SE KATHE XORO.DEN THA APOLOGHTHOYN OI IDEOLOGOI GIAYTOYS
    .GIA TA YPOLOIPA MI GINESE PAPAGALAKI ANAMETADIDONTAS AYTA POY ALLOI PLIRONONTAI GIA NA METADOSOYN ......AYTOI KANOYN TH DOYLEIA TON ORGANOMENON SYMFERONTON XTYPANE OTI ENOXLEI T AFENTIKA TOYS ..OTI PROSPATHEI NA TOYS XALASEI TIN PIATSA STH BOYLI TON NAINAIKON.

    AN EIXE RPOSKYNISEI THN AMERIKANIKH PRESBEIA KAI TA NTOPIA KAI KSENA XRIMATOPISTOTIKA IDRYMATA NA EISAI SIGOYROS OTI THA EIXE KANEI POLTIKI STROFI KAI THA HTAN ETOIMOS NA MA SOSEI OPOS TOSOI ALLOI ETHNOSOTIRES POY EKTELOYN TIS ENTOLES TOYS KAI DEN TOLMHSAN N AKOYMPISOYN THEMATA APAGOREYMENA GIA 40 XRONIA OPOS O ORYKTOS PLOYTOS KAI OI GERMANIKES APOZIMIOSEIS ...............OPOIOS AKOYMPAEI TETOIA THEMATA EINAI KOLOTOYMPAS

    EDO KAI 40 XRONIA KANENA KOMMA PLYN LAOS DEN PHGE TO THEMA TOY OYKTOY PLOYTOY STH BOYLH GIATI ARAGE ?

    ........KALA KSYPNITOYRIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κανενας πολιτικος και κανενα κομα δεν μπορει να σωσει την χωρα μας απο την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, μονο αν ενωθουμε ολοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα τα καταφερουμε...! υπαρχουν πλεον μονο δυο στρατοπεδα σε αυτον τον κοσμο... το ΚΑΛΟ και το κακο. διαλεξτε πιο θα ακολουθησετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?
    ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!!!
    ΡΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΓΑΣΗΔΕΣ ΠΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΥΟΥΝ .... ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ...
    ΜΑΝΟΥΛΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. OTAN O ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΙΣ 20-2-2009 ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    "Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ. ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΥΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .Aν δεν βοηθήσουμε όλοι δεν βγαίνουμε απ αυτή την κρίση… "

    ΟΤΑΝ Πρότεινε και τότε οικουμενική κυβέρνηση
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΓΚΙΞΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.(ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ......ΗΡΘΕ ΕΝΤΕΛΩΣ "ΞΑΦΝΙΚΑ")
    ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ (ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ)

    ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ (ΑΡΚΕΤΟΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ) ΔΕΝ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ξυπνηστε ρε κοματοσκυλα ολα, ποιος καρατζαφερης και ποιος τσιπρας και και και... ο απλος λαος δεν εχει αναγκη απο πολιτικους, μονος του θα παλεψει οπως παλεψε εδω και πολλα χρονια. δεν ειδα ποτε κανεναν πολιτικο της βουλης και οχι μονο, να δινει την περιουσια του στους φτωχους και ουτε προκειται........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O Προεδρος του ΛΑ.Ο.Σ αγαπητε μου απο τις επιδοτισεις του Κομματος που θα μπορουσε να φαει οπως κανουν οι αλλοι ....:
    Επεστρεψε ενα εκατομμυριο ευρω στο ταμειο της Φτωχειας .
    Δημιουργησε κοινωνικο παντοπωλειο στην Αθηνα για τους αναξιοπαθούντες συμπολιτες μας μοιραζε και μοιραζει τροφιμα και ρουχισμο .
    Εδωσε 30.000 στους πυροπαθεις της Ευβοιας .
    Εφτιαξε Ιατρειο στο Μαρμαρι Ευβοιας γιατι οι ανθρωποι εξεταζονταν στα καφενεια .
    Αγορασε και χορηγησε αλεξισφαιρα γιλεκα στην ομαδα ΔΙΑΣ .
    Εστησε ιδια δαπανη Αγαλμα του Μεγαλου Αλεξανδρου στο ΔΙΟΝ της Κατερινης διπλα στην Εθνικη.,,,,,.

    Παρα τα παραπανω ο ΛΑ.Ο.Σ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΣΕ ΚΑΜΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ Δεν ηταν υποχείριο κανενός τραπεζίτη......εφημερίδα το βημα Οφειλέτες των τραπεζών τα κόμματα!
    Εχουν ήδη δαπανήσει την κρατική επιχορήγηση ως το 2015 και οφείλουν στις τράπεζες 244,2 εκατ. ευρώ!

    http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=343404


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1ον. οτι εδωσε ο προεδρος του ΛΑΟΣ το εδωσε για να ξανα βγει στις εκλογες, αλλα ο απλος λαος ειχε διαφορετικη αποψη. 2ον απο οτι ξερει ο απλος κοσμος και οχι μονο ο συγκεκριμενος προεδρος δεν εχει αναγκη απο λεφτα ουτε απο περιουσιακα στοιχεια για να φαει τις επιδοτισεις, 3ον αν ηταν μαγκας ας εδινε ολη την περιουσια του στους φτωχους αυτης της χωρας, οι οποιοι πλεον ειναι παρα πολυ και ο προεδρος αυτος που υποστηριζεις δεν νομιζω να ζει στο δρομο, ουτε βλεπει να πινανε τα παιδια του και το βραδυ θα φαει κανονικο φαγητο, αλλοιμονο απο απο τους ταλαιπωρους 4ον αρωσταινω οταν ακουω για πολιτικους και κοματα και ειμαι και αλεργικος στα κοματοσκυλα. ο κοσμος πλεον δεν θελει να ακουει για πολιτικους, τους εφαγε στην μαπα τοσα χρονια ολλους εξαλλου η αποχη απο τις εκλογες ειναι πλεον τεραστια. στο τελος θα πηγαινουν και θα ψηφιζονται μονοι τους. επιτελους ο απλος κοσμος πρεπει να ενωθει, μακρια απο πολιτικους και κοματα!

      Διαγραφή