Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Με το λίαρ τζετ του Δημήτρη Μελισσανίδη, μετά την υπογραφή της σύμβασης

Το ταξίδι Σταυρίδη με το λίαρ τζετ του Δ. Μελισσανίδη οδήγησε στην παύση του

Την παραίτηση του Στέλιου Σταυρίδη από την προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, εξαιτίας ...
της υπόθεσης για το ταξίδι με το λίαρ τζετ του Δημήτρη Μελισσανίδη που βγήκε στο φως της δημοσιότητας.
Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, έπειτα από δημοσίευμα που ήθελε τον πρώην, πλέον, πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, να φεύγει με το λίαρ τζετ του Δημήτρη Μελισσανίδη, μετά την υπογραφή της σύμβασης για την πώληση του ΟΠΑΠ, ζήτησε την παραίτηση του Στέλιου Σταυρίδη χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέλιος Σταυρίδης δέχθηκε να παραιτηθεί και, πλέον, το υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προέδρου για το ΤΑΙΠΕΔ.
Στην ολιγόλογη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών αναφέρεται: «O υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, ζήτησε σήμερα την παραίτηση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέλιου Σταυρίδη».

Από την πλευρά του, ο κ. Σταυρίδης δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι «ο επιχειρηματίας, ο οποίος θα πέταγε για τη Γαλλία, προσφέρθηκε να με αφήσει στην Κεφαλονιά».
Λίγη ώρα αργότερα ο Στέλιος Σταυρίδης ανακοίνωσε και επισήμως την παραίτησή του ευχαριστώντας την ομάδα του ΤΑΙΠΕΔ και ευχόμενος καλή επιτυχία στην κυβέρνηση.
Αναλυτικά:
«Ευχαριστώ θερμότατα την υπέροχη ομάδα του ΤΑΙΠΕΔ για την εξαιρετική και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε και εύχομαι από καρδιάς η κυβέρνηση, με την οποία επίσης συνεργάστηκα άψογα, να προχωρήσει δυναμικά και με επιτυχία το πάρα πολύ δύσκολο, αλλά εθνικά αναγκαίο έργο των αποκρατικοποιήσεων».
Αναδημοσίεση από: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου