Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΑΝΕΛ ΦΩΚΙΔΑΣ - Δελτίου για την θέσπιση της ΔΗΜΕΥΣΗΣ των περιουσιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝ.ΕΛ. ΦΩΚΙΔΑΣ  ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΡΘΡΟ 46: Ο «ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗΣ» ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ

Η κυβέρνηση των πρόθυμων, ακάθεκτη αλλά και άκρως ανάλγητη, μη λαμβάνοντας υπόψιν την ήδη καθημαγμένη ελληνική κοινωνία από τις μνημονιακές πολιτικές...
οι οποίες εφαρμόζονται υπό τον μανδύα της ανύπαρκτης σωτηρίας αποκαλύπτει δια του νέου φορολογικού κώδικα, ο οποίος αποτελεί πλέον νόμο του Ελληνικού κράτους, τους ανομολόγητους σκοπούς των εντολέων τους επικυρίαρχων.
Η ανθελληνική κυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ   υπό την προσχηματική  αυθάδεια  καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και με την έπαρση της εξουσίας θέσπισαν το ξεσπίτωμα και την ΔΗΜΕΥΣΗ της περιουσίας απάντων των εξαθλιωμένων Ελλήνων, οι οποίοι ως πρώην νοικοκυραίοι και νυν φτωχοποιημένοι εύλογα  θα αδυνατούν να πληρώσουν τους δυσβάσταχτους φόρους που απαιτούν οι Τροικανοί και εκτελούν πιστά τα εγχώρια ανδρείκελα τους.
Στόχος η ΔΗΜΕΥΣΗ της περιουσίας του κάθε κάτοικου της υπό κατοχής χώρας μας.
Αποκαλυπτικό το ΑΡΘΡΟ 46 του νέου φορολογικού κώδικα με το οποίο η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ καταργεί το έννομο δικαίωμα προστασίας του πολίτη με ένδικα μέσα, τα οποία ορίζονται σαφώς από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ το οποίο απροκάλυπτα για άλλη μια φορά γίνεται κουρελόχαρτο από τους δηλωσίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Το άρθρο 46 του νομοσχεδίου, προβλέπει χωρίς καμιά διευκρινιστική κλίμακα οφειλής αλλά από το πρώτο ευρώ ως όφελος προς το Ελληνικό Δημόσιο πως «σε επείγουσες περιπτώσεις, ή για να αποτραπεί επικείμενος κίνδυνος για την είσπραξη των φόρων, η φορολογική διοίκηση μπορεί να προβαίνει και σε συντηρητική κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του οφειλέτη, χωρίς δικαστική απόφαση».
Χωρίς υπερβολές και προς επίρρωση των ανωτέρω παραθέτουμε προς γνώση τα ήδη ανακοινώσιμα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων για να καταδείξουμε και στους πιο εφησυχασμένους το αυτονόητο αλλά και την επιδίωξη της Δήμευσης της όποιας Περιουσίας των ήδη ή εν δυνάμει φτωχοποιημένων.
Εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχειας δήλωσαν στην εφορία 1.098.510 πολίτες το 2012 Επίσης, 65.185 φορολογούμενοι αναγκάζονται να επιβιώσουν με λιγότερα από 3€ την ημέρα, ενώ εισόδημα που κυμαίνεται μεταξύ 1.000-2.000€ το χρόνο δηλώνουν 102.984 νοικοκυριά. Σύμφωνα με τα στοιχεία, τη μεγαλύτερη μείωση των εισοδημάτων έχουν υποστεί μισθωτοί και συνταξιούχοι, με τις συνολικές μειώσεις μεταξύ 2010-2012 να φτάνουν τα 1,65 δις ευρώ. Επί συνόλου 4.804.160 φορολογουμένων, οι 737.468 μισθωτοί δήλωσαν πέρυσι εισόδημα έως 5.000 ευρώ.
Η Κυβέρνηση δήμιος παρόλα αυτά αφού εδώ και τρία χρόνια μείωσε το εισόδημα των πολιτών  απαιτεί πλέον και το τελευταίο ευρώ μέσω του εκβιαστικού και κατάπτυστου ΑΡΘΡΟΥ 46. Είναι αυτονόητο ότι κατόπιν των ανωτέρω και δεδομένης της ολοένα αύξησης του κόστους ζωής, οι απαιτήσεις της φοροεπιδρομής που αποκάλυψε η Ελευθεροτυπία και δεν διαψεύστηκε από καμία κυβερνητική Αρχή (Η Ελευθεροτυπία δημοσιεύει τα 15 «κρυφά χαράτσια» του νέου ΚΦΕ, μερικά από τα οποία είναι: Συντελεστής φορολόγησης 26% σε ελεύθερους επαγγελματίες με εισόδημα έως 10.000€, κατάργηση του αφορολόγητου των προστατευόμενων τέκνων, φορολόγηση βάσει περιουσιακών στοιχείων και όχι δηλωτέου εισοδήματος, μη αναγνώριση ως εκπίπτουσας της έκτακτης εισφοράς 10% των επιχειρήσεων υπέρ ΑΠΕ, κατάργηση στην έκπτωση φόρου για «οικογενειακές» δαπάνες , φορολόγηση των εισοδημάτων από γεωργική δραστηριότητα (13%) από το πρώτο ευρώ, συμπληρωματικό φόρο 3% επί των ενοικίων (αφορά σε κατοικίες που υπερβαίνουν τα 300 τ.μ. ή για επαγγελματική μίσθωση), φορολόγηση του εισοδήματος από μερίσματα (10%), φορολόγηση τόκων καταθέσεων και repos (15%), επιβολή φόρου 20% επί της υπεραξίας που προκύπτει από πώληση ακινήτου , αναδρομική επιβολή φόρου πολυτελούς διαβίωσης  κ.ά.) καταστούν τους πολίτες εν δυνάμει αυτοκτονούντες αφού η αξιοπρέπεια τους περνά μέσα από την Κοτζαμπάσικη νοοτροπία των προσκυνημένων Τσολάκογλου οι οποίοι νομοθετούν διατάζοντας τον θάνατο των εξαθλιωμένων και την δήμευση των πατρογονικών τους.
Είναι καταφανής η προδοσία τους και το τι επιτελούν οι ΓΕΡΜΑΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ οι οποίοι χαρίζουν 2 δις  στην εταιρία SIEMENS  που τους χρηματοδότησε και την ίδια ώρα ζητούν από τους φτωχοποιημένους 2 δις φόρους. To θέμα είναι ως πότε εμείς θα είμαστε τα πρόβατα προς τη σφαγή, γιατί τότε εμείς θα είμαστε οι προδότες των αγέννητων παιδιών μας.


ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
                                                                                             

                                                                                Συντονιστική επιτροπή ΑΝ.ΕΛ Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου