Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Η Λαμία..."αποχαιρετά" και την Περιφερειακή Διοίκηση των ΕΛΤΑ!

Σε λίγο καιρό η Λαμία θα είναι έδρα Περιφέρειας μόνο στα "χαρτιά", μέχρι να την καταργήσουν και επίσημα !

Το τελεσίγραφο ήρθε από το Αθηνοκεντρικό κράτος "Από Παρασκευή 19 Ιουλίου οι αρμοδιότητες και η έδρα της Περιφερειακής Διοίκησης των ΕΛΤΑ μεταφέρεται από τη Λαμία στη Λάρισα".....



Παράλληλα κλείνουν και κάποια υποκαταστήματα σε Ευρυτανία και Φθιώτιδα...για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών!!!

Το σωματείο εργαζομένων στα ΕΛΤΑ καταγγέλλει και ταυτόχρονα ζητά την στήριξη και τη βοήθεια από τους τοπικούς άρχοντες, οι οποίοι παραμένουν απλοί θεατές της υποβάθμισης του τόπου μας. Και τα χειρότερα έπονται...

Διαβάστε την ανακοίνωση των εργαζομένων:


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛ-ΤΑ ΝΟΜΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ & ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ


ΠΡΟΣ

κ. Βουλευτές Νομών Φθιώτιδας & Ευρυτανίας
κ. Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας
κ. Δημάρχους Νομών Φθιώτιδας & Eυρυτανίας


κύριοι,

Μέσα στο σημερινό θολό περιβάλλον που βαδίζει η χώρα μας, όπου κυριαρχεί η φτώχεια, η ανεργία, οι απολύσεις, η ύφεση, το κλείσιμο μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, η απόγνωση, η κατήφεια, η κατάρρευση κάθε κοινωνικής πολιτικής στην υγεία στην εκπαίδευση, στις υποδομές, στην ενέργεια και το σπουδαιότερο στην κατάρρευση του κοινωνικού ιστού, έρχεται όπως γνωρίζετε, ως συνέπεια των ατιμώρητων πολιτικών που εφαρμόστηκαν τα τελευταία χρόνια και η συρρίκνωση και η κατάρρευση του Δημόσιου Ταχυδρομείου.

Πρόσφατες αποσπασματικές ενέργειες της Διοίκησης του Οργανισμού, με ελλιπή σχεδίαση, μεγαλώνουν την αγωνία μας και μικραίνουν περαιτέρω το Ταχυδρομείο, δυστυχώς όμως όχι προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών του Νομού μας αλλά προς όφελος των μεγάλων αστικών κέντρων και των ιδιωτικών συμφερόντων που καραδοκούν να αρπάξουν και αυτή την περιουσία του Ελληνικού λαού , της Ελληνικής υπαίθρου , των άξιων εργαζομένων .

Ειδικότερα σας ενημερώνουμε ότι στο Νομό μας , αλλά και σε αυτόν της όμορης Ευρυτανίας γίνεται συρρίκνωση στο Δίκτυο του ΕΛΤΑ, με κλείσιμο Καταστημάτων, με μείωση στην εξυπηρέτηση των πολιτών, με μείωση των θέσεων εργασίας και κυρίως με μεταφορά αρμοδιοτήτων και της έδρας της Περιφερειακής Δ/νσης Στερεάς Ελλάδας στην ΛΑΡΙΣΑ από 19-07-2013.

Δυστυχώς κύριοι γινόμαστε θεατές, της περαιτέρω συρρίκνωσης του Νομού μας και του Νομού Ευρυτανίας προς όφελος άλλων Περιφερειών .

Ως εργαζόμενοι είμαστε αντίθετοι σαυτή την εξέλιξη, την έχουμε καταγγείλει και την καταγγέλλουμε και τώρα και περιμένουμε , την ενεργή συμπαράσταση και εκδήλωση του ενδιαφέροντός σας και της βούλησή σας, στηρίζοντας όπως έχετε υποχρέωση τους εργαζόμενους και τις δομές του τόπου σας, όπου εκλέγεστε. 

lamiareport.gr
ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΛΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΚΑΙ ΔΕΣΦΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου