Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΝΕ ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ "Είχατε την ευκαιρία να ρίξετε την κυβέρνηση των υπαλλήλων της τρόικα

ΛΑΪΚΟΣ  ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΦΩΚΙΔΟΣ 

 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ                       

        Όλοι οι βουλευτές των κυβερνώντων έως λίγες μέρες πριν ήταν ... όπως πάντα, υπέρ των εργαζομένων και φυσικά κατά των απολύσεων , όταν όμως ήλθε η ώρα της ψηφοφορίας όλοι υπερψήφισαν το πολυνομοσχέδιο. Όπως πάντα . . . . κότες ! Με την ψήφο τους σκότωσαν τους εργαζόμενους γιατί θα απολυθούν όσοι έχει αποφασισθεί να απολυθούν αλλά επιπλέον τελείωσε και το πενθήμερο , πάει και το οκτάωρο.

    Η ανεργία αγγίζει το 30% γενικώς  και το 60% στους νέους, η λαθρομετανάστευση θεριεύει η εγκληματικότητα οργιάζει , τα καταστήματα κλείνουν και τελικά ανάπτυξη γνωρίζει μόνο η ύφεση και η εξαθλίωση του Ελληνικού λαού.

      Το πολυνομοσχέδιο που ψηφίσατε κύριοι  «β ο λευτές» θα οδηγήσει στην απόλυτη εξαθλίωση τον Ελληνικό λαό. Είχατε την ευκαιρία να ρίξετε την κυβέρνηση των υπαλλήλων της τρόικα . Αποδειχτήκατε για άλλη μια φόρα κατώτεροι των περιστάσεων . Με την ψήφο σας επιβεβαιώσατε την κατοχή της χώρας από την τρόικα.

       Ο ΛΑ.Ο.Σ. τα έλεγε , προειδοποιούσε και επιβεβαιώθηκε. Και τώρα ο ΛΑ.Ο.Σ. προειδοποιεί ότι με αυτήν την «κυβέρνηση» σε λίγο θα μπούμε σε περίοδο απερίγραπτης ανέχειας. Ο ΛΑ.Ο.Σ. λέει αλήθειες και προσπαθεί με σοβαρές και υπεύθυνες προτάσεις να συμβάλει στην έξοδο της χώρας από το αδιέξοδο. Εσείς οι κυβερνώντες προσπαθείτε με άθλια μέσα να παρουσιάσετε το άσπρο μαύρο και να παραπλανήσετε τον Ελληνικό λαό με μοναδικό στόχο την παραμονή σας στην εξουσία. Ως πότε όμως ; Οι μέρες σας μετρημένες ;       


                                                                                   Ν. Ε. Φωκίδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου