Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

Δημοπράτηση έργου στον επαρχιακό δρόμο Μηλιάς - Στύλιας

Δημοπρατήθηκε το έργο «Κατασκευή τεχνικών έργων και στηθαίων ασφαλείας επί του επαρχιακού δρόμου από Μηλιά ως Στύλια» προϋπολογισμού 153.000,00€

Δημοπρατήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας το έργο «Κατασκευή τεχνικών έργων και στηθαίων ασφαλείας επί του επαρχιακού δρόμου από Μηλιά ως Στίλια» προϋπολογισμού 153.000,00€.....

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν θα βελτιώσουν την ασφάλεια των διερχομένων οχημάτων. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται σήμερα οφείλεται στις συνεχείς καταπτώσεις και κατακρημνίσεις βραχωδών όγκων από τα ανάντη πρανή του επαρχιακού δρόμου Αμυγδαλιάς – Μηλιάς και συγκεκριμένα πριν τη γέφυρα (500μ. πριν την είσοδο του Δ.Δ. Μηλιάς) καθώς και στα νεροφαγώματα των κατάντη πρανών στη συγκεκριμένη θέση, τα οποία έχουν περιορίσει το πλάτος του οδοστρώματος.
Οι εργασίες που προβλέπονται να πραγματοποιηθούν είναι χωματουργικές, θα κατασκευασθεί οπλισμένο τοιχίο στήριξης κι επίσης θα τοποθετηθούν προστατευτικά κιγκλιδώματα ανάσχεσης των βράχων. Στο κατάντη πρανές του δρόμου όπου υπάρχουν νεροφαγώματα θα κατασκευασθεί οπλισμένο τοιχίο καθώς και σωληνωτός οχετός για συγκέντρωση και απορροή ομβρίων υδάτων. Τέλος, θα τοποθετηθούν στηθαία ασφαλείας επί του επαρχιακού δρόμου από Στύλια προς Μηλιά.

       Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

   ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.