Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Άρχισαν να καρφώνουν ο ένας τον άλλον..Μύδροι "πρώην τσάρου" για Βενιζέλο..«Αυτός που έθαψε στοιχεία έγινε αντιπροέδρος»!

Στην απόλυτη και κατηγορηματική άρνηση των κατηγοριών για απιστία, νόθευση εγγράφου και παράβαση καθήκοντος προχώρησε, όπως αναμενόταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου που επιτέθηκε σφοδρά στον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Τον χαρακτήρισε Καίσαρα...

και τόνισε πως εκείνος με τον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Γιάννη Διώτη έθαψε τα στοιχεία και αντί να διώκεται επιβραβεύτηκε με τη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. «Ave Cesar», είπε χαρακτηριστικά.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών έβαλλε και κατά της Βουλής που ετοιμάζεται να στήσει «Ειδικό δικαστήριο για λίστα Λαγκάρντ και όχι για τα μεγάλα σκάνδαλα από τα οποία πλούτισαν πολιτικοί», όπως είπε τονίζοντας πως η «ιστορία επαναλαμβάνεται μετά από 25 χρόνια, ως φάρσα».

 Ο κ. Παπακωνσταντίνου επιτέθηκε και στην προανακριτική επιτροπή για τις συχνές, πάνω από 100 όπως είπε, εμφανίσεις της στα ΜΜΕ, για τις κρίσεις της τύπου «Θα γελάει το σύμπαν αν πάει για πλημμέλημα» για την αποδόμηση των συνεργατών του και για τον «ντροπιαστικό» τρόπο που εξέταζαν τους μάρτυρες. Εκανε λόγο για εμπαιγμό επειδή η επιτροπή του έδωσε 17 μέρες προθεσμία για να διαβάσει τη δικογραφία 20.000 σελίδων, δηλαδή του ζητούσε να διαβάζει 1.300 σελίδες ημερησίως και συνέκρινε την περίπτωση αυτή με εκείνη της Τουρκίας και την υπόθεση Οτσαλάν, λέγοντας πως η Τουρκία τιμωρήθηκε από τον οργανισμό ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
 Ο πρώην υπουργός Οικονομικών επανέλαβε πολλές φορές πως εκείνος είναι που ζήτησε τα στοιχεία από τους Γάλλους προκειμένου να διερευνηθούν, άρα δεν γίνεται να κατηγορείται για απιστία, επεσήμανε πως έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την απώλεια του CD, το οποίο αν υπήρχε θα τον βοηθούσε να υποστηρίξει την θέση του.

eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου