Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας

ΝΑ ΜΗ ΧΥΘΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ
Το Δ.Σ. και τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Γεωργίου.

Δυστυχώς, η αστυνομική οικογένεια για ακόμη μια φορά πενθεί και θρηνεί το χαμό ενός συναδέλφου εν ώρα υπηρεσίας. 
Πόσοι ακόμη συνάδελφοι...
 πρέπει να θυσιαστούν τόσο άδικα ώστε να αφυπνιστεί επιτέλους αυτή η δήθεν συντεταγμένη και ευνομούμενη πολιτεία; Πότε θα αναλάβουν τις ευθύνες αυτοί που πραγματικά τους αναλογούν;
ΑΛΙΜΟΝΟ, σε αυτούς που θα προσπαθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο να σπιλώσουν τη μνήμη του συναδέλφου και σε αυτούς που σφίξανε το χέρι των δικών του εκφράζοντας τη δήθεν συμπαράστασή τους.
ΑΛΙΜΟΝΟ, σε αυτούς που εσκεμμένα υποβαθμίζουν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η επαρχία και δη η ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας, κλείνοντας τα μάτια στην τεράστια αύξηση της εγκληματικότητας και απαξιώνοντας το αστυνομικό προσωπικό που υπηρετεί σε αυτή, μόνο και μόνο για να τα παρουσιάζουν όλα ρόδινα.
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ.
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να παίζει παιχνίδια θυσιάζοντας τους συναδέλφους μας, για να αναρριχηθεί και να γαντζωθεί οπουδήποτε.
ΝΑ ΜΗ ΧΥΘΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ.
Η Ε.Α.Υ.Φ. θα είναι εδώ και θα σταθεί αρωγός στη σύζυγο και τα παιδιά του εκλιπόντος συναδέλφου και πραγματικά δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε και θα συμπορευτούμε με τις ενέργειες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, έτσι ώστε οι ευθύνες για το τραγικό αυτό συμβάν να αποδοθούν εκεί που πρέπει.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει συνάδελφε Γιώργο.
ΓΙΑ  ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου