Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

«Είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση χωρίς μέσα»

Βαριές οι καταγγελίες του προέδρου των αστυνομικών υπαλλήλων Ηλείας


Τον αποτροπιασμό και τη θλίψη του για την εν ψυχρώ δολοφονία του συναδέλφου του αστυνομικού εν ώρα υπηρεσίας στο Δίστομο, εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Ηλίας Παναγούλης.

Αναφερόμενος στο περιστατικό ....στάθηκε στις συνθήκες που εργάζεται ο Έλληνας αστυνομικός επισημαίνοντας πως η χώρα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση στο εσωτερικό της.

«Ο θανάσιμος τραυματισμός του συναδέλφου μας βύθισε την ελληνική κοινωνία και την αστυνομική οικογένεια σε βαθύ πένθος. Ένα ακόμα τραγικό περιστατικό που αναδεικνύει ότι η χώρα μας βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και μάλιστα στο εσωτερικό της. Ο Έλληνας αστυνομικός σήμερα καλείται απέναντι σε όπλα πολεμικού τύπου να υπερασπιστεί τη ζωή και την περιουσία των συμπολιτών μας φορώντας πολλές φορές ληγμένα αλεξίσφαιρα και κατέχοντας οπλισμό μικρής ισχύος.

Ο Έλληνας αστυνομικός στο βωμό του καθήκοντος θυσίασε για ακόμα μια φορά τη ζωή του για να προστατέψει το αγαθό της δημόσιας ασφάλειας. Δεν έχω παρά να εκφράσω τη βαθύτατη θλίψη μου στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου μας, Γεωργίου Ανδριτσόπουλου και ας ελπίσουμε το περιστατικό αυτό να είναι και το τελευταίο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παναγούλης.

Πηγή: ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου