Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Συμπλοκή σε αστυνομικό μπλόκο στο Δίστομο - Νεκρός ένας αστυνομικός

Πιστεύεται πως είναι οι δραπέτες της φυλακής  Τρικάλων
Αιματηρή συμπλοκή σε αστυνομικό μπλόκο στο Δίστομο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα...
όπως μετέδωσε η ΝΕΤ, μεταξύ αστυνομικών και ένοπλων δραστών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε η ΝΕΤ, από τη συμπλοκή έχει τραυματιστεί ένας αστυνομικός, χωρίς να έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή η κρισιμότητα της υγείας του.
Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, οι δράστες, που πιστεύεται πως είναι οι δραπέτες της φυλακής  Τρικάλων, δεν σταμάτησαν σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και άνοιξαν πυρ εναντίων τους τραυματίζοντας τον έναν αστυνομικό.

Νεκρός είναι ο αστυνομικός που δέχθηκε πυρά από τους 5 δράστες στην αιματηρή συμπλοκή στο Δίστομο.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των 5 δραστών, οι οποίοι στις 02:00 τα ξημερώματα αντάλλαξαν πυροβολισμούς με αστυνομικούς σε μπλόκο, στο Δίστομο.
Οι δράστες έφεραν βαρύ οπλισμό και αντάλλαξαν πυρά με τους αστυνομικούς, αφού πρώτα δεν σταμάτησαν σε σήμα για έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πήραν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο των αστυνομικών, τον οπλισμό και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους.
Από τα πυρά τραυματίστηκε θανάσιμα στο πόδι ένας 37χρονος αστυνομικός, πατέρας δύο παιδιών.
Ο 37χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου και κατέληξε στα τραύματά του. Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι η σφαίρα χτύπησε κάποια αρτηρία καθώς ο 37χρονος δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή, έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο της Λειβαδιάς όπου μεταφέρθηκε. Ακόμη πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι σε λίγο καιρό ο άτυχος αστυνομικός θα γινόταν για τρίτη φορά πατέρας.

Από την ώρα εκείνη βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Μπλόκα έχουν στηθεί στην ευρύτερη περιοχή ενώ μεταφέρθηκαν δυνάμεις και από την Αθήνα.

1 σχόλιο:

  1. ολη η σαρα και η μαρα εχει ερθει σε αυτη την χωρα (αλβανοι, πακιστανοι, αφγανοι, αφρικανοι κλπ). καθε μερα σφαζουν ανθρωπους, κλεβουν, πουλανε ναρκωτικα κλπ. και πηγαινουν καποιοι στα αστυνομικα τμηματα και τους φυλανε τα χερια λεγοντας τους αλητες "αδερφια¨" και αν ενας ελληνας χρωσταει κανα ευρω στην εφορια και τον πανε μεσα δεν παει ουτε η μανα του να τον δει. καποιοι κανουν εκδηλωσεις, υπερ των "λαθρο"μεταναστων την ωρα που παραπανω απο τους μισους ελληνες βρισκονται σε αθλια οικονομικη κατασταση και οχι μονο... και αν τολμησει καποιος και πει τιποτα, βγαινει ο καθε ασχετος και τον λεει ρατσιστη, φασιστα κλπ. και αν τους πεις παρτε κανενα φτωχο και φιλοξενηστε τον στο σπιτι σας (οτι εθνηκοτητα και αν ειναι) θα το παιξουν "κινεζοι". ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ στους αστυνομικους που εχασαν την ζωη τους, και οχι μονο, για το καθηκον και τους οποιους καποιοι τους λενε γουρουνια και αλλα, ντροπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή