Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Ο Π. Παπαϊωάννου μιλά για τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ και αποκαλύπτει.....


Για όλους και για όλα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1  ο πρόεδρος του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Πανουργιάς Παπαϊωάννου.
Η Λαμία είναι μεγάλη ομάδα και θα κάνουμε ...
αυτό που πρέπει διοίκηση παίκτες και τεχνικοί , τόνισε ο κος Παπαϊωάννου αναφερόμενος στα σχέδια για την νέα σαιζόν στην Γ΄Εθνική κατηγορία.
Αποκάλυψε πως δεν είναι στα σχέδια της διοίκησης η αλλαγή προπονητή: « Ανάλογα με τον όμιλο που θα παίζουμε, ίσως χρειαστούμε έναν ακόμη προπονητή, ο Λάκης Παπανικολάου  όμως θα συνεχίσει να καθοδηγεί τεχνικά τους ποδοσφαιριστές αφού έδειξε πως μπορεί να το κάνει» σχολίασε χαρακτηριστικά.
Έστειλε μήνυμα σε όσους αφήνουν αιχμές για οικονομικές εκκρεμότητες και δυσαρέσκεια των ποδοσφαιριστών λέγοντας: « αν κάποιοι  από τους παίκτες έχουν άλλα σχέδια, μπορούν να μιλήσουν και κανείς δεν θα φέρει αντίρρηση να φύγουν. Με φτηνές όμως δικαιολογίες όπως ότι δεν είχαν κάλτσες για να ‘ρθουν στην προπόνηση δεν μπορώ να συμφωνήσω, θα πρέπει δύο τρεις παίκτες που ακολουθούν τέτοιες τακτικές να αναλογιστούν το λάθος τους.»
Ο ίδιος διαβεβαίωσε πως δεν υφίσταται θέμα οικονομικών εκκρεμοτήτων και όποιος έχει πρόβλημα να το πει καθαρά και όχι να βρίσκει αστείες δικαιολογίες για να δημιουργήσει πρόβλημα.
Μίλησε ακόμη ανοιχτά για το ενδεχόμενο αλλαγής διοίκησης:
«Η ομάδα δεν είναι του Παπαϊωάννου ούτε κανενός από την σημερινή διοίκηση.
Η ομάδα ανήκει στην πόλη της Λαμίας και αν κάποιος άλλος επιθυμεί να ρθει στη θέση μου είμαι έτοιμος και για συνέλευση ακόμη, δεν θέλω να υπάρχουν ψίθυροι που όλοι ξέρουμε πόσο κακό κάνουν σε μια ομάδα.»
Αποκαλύπτοντας τα ολυμπιακά του αισθήματα  ο πρόεδρος της Λαμίας εξομολογήθηκε  πως ένιωσε πολύ άσχημα παρακολουθώντας τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το βράδυ του Σαββάτου μεταξύ του Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης.
Δυστυχώς είπε υπάρχει πολύ παρασκήνιο στις μεγάλες κατηγορίες.
Κάποιος έπρεπε να σώσει την αξιοπρέπεια του Ολυμπιακού, το Σάββατο αλλά δυστυχώς δεν έγινε καμία κίνηση  τόνισε χαρακτηριστικά .
lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου