Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, 1 Μαΐου. .....

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Αμφικλειώτες :Γίναμε ρεζίλι…


«Ζητάμε συγγνώμην από τους ακροατές που  τους απασχολούμε για ένα τέτοιο θέμα που αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για τα αυτοδιοικητικά χρονικά της χώρας» δήλωνε  χτες... στο  κεντρικό  δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 , ιδιαίτερα προβληματισμένος ο  πρώην Δήμαρχος Αμφίκλειας Λουκάς Σκλαβούνος αναφερόμενος στην  μη ψήφιση το  περασμένο Σάββατο του προϋπολογισμού του Δήμου.
Έτσι ο Δήμος υπολειτουργεί , τα σκουπίδια έχουν γίνει το… σύμβολο του καλλικρατικού Δήμου και το Δημοτικό Συμβούλιο αρνείται πεισματικά να  ψηφίσει τον προϋπολογισμό  για να  ξαναβγεί το απορριμματοφόρο να μαζέψει τους τόνους των σκουπιδιών σε δρόμους και πεζοδρόμια σε κάθε γωνιά του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας.
Ο πρώην Δήμαρχος Ελάτειας Γιώργος Γώγος μιλώντας στο ίδιο δελτίο του FM-1 τόνισε ότι «κάναμε όλοι ένα βήμα πίσω, ίσως δεν ήταν αρκετό αλλά και αυτή η τυπολατρία του Δημάρχου Θεόδωρου Ντούρου αποτελεί τον  βασικό  λόγο άρνησης  των δημοτικών συμβούλων να  υπερψηφίσουν τον  προϋπολογισμό».
Για την ιστορία η προχθεσινή  ψηφοφορία που έγινε υπό την παρουσία δεκάδων  δημοτών που  πίεσαν  τους συμβούλους να  ψηφίσουν θετικά εκείνοι δεν τους άκουσαν.
Η διαφωνία τους εστιάζεται στο ότι  πρώην συνεργάτες του Δημάρχου που διατέλεσαν αντιδήμαρχοι  είχαν δώσει εντολή για  ορισμένες εργασίες χωρίς όμως να έχουν τα απαραίτητα παραστατικά δικαιολογητικά.
Από την πλευρά του ο κ. Ντούρος επιμένει ότι χωρίς παραστατικά  αυτά είναι  παράνομα και  δεν περνάμε…
Το αποτέλεσμα το  χάος!
lamiafm1.gr

1 σχόλιο:

  1. Κοιτάξτε τώρα που δήλωσε ο Ντούρος πως δεν ξανακατεβαίνει, πως θα γλυκάνουν όλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή