Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Συναγερμός στις φυλακές Μαλανδρίνου: Ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι πήρε ομήρους



Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr ο Αλκέτ Ριζάι φώναξε ότι είναι ζωσμένος με εκρηκτικά και δεν διαπραγματεύεται τίποτα άλλο εκτός από την έξοδό του από τις φυλακές Μαλανδρίνου.
Ο κακοποιός κατά τη διάρκεια των δραματικών διαπραγματεύσεων, μίλησε στο πόρταλ parapolitika.gr. Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν, τι είπε.

Με την βοήθεια των δύο συγκρατούμενών του εξακολουθεί να κρατάει ομήρους τέσσερις σωφρονιστικούς και αρνείται να μιλήσει με τον ειδικό διαπραγματευτή της αστυνομίας. Ήδη ομάδα της ΕΚΑΜ βρίσκεται στις φυλακές και τα μέλη της ακροβολίζονται στην περίφραξη.
Πριν από λίγο ο Αλκέτ Ριζάι φώναξε στους οπλοφόρους της εξωτερικής φρουράς που τον σημαδεύουν, να χαμηλώσουν τα όπλα γιατί όπως ισχυρίστηκε έχει πάνω του 200 γραμμάρια εκκρητκικής ύλης c4 και 2 χειροβομβίδες με ένα μαχαίρι. Φώναξε να του ανοίξουν την πύλη για να φτάσει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο ακριβώς έξω από τον προαύλιο χώρο των φυλακών. 
Γύρω του κρατάει ως ασπίδα τους 4 ομήρους με τους οποίους έφτασε στο φρουραχείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο επικίνδυνος κακοποιός κατάφερε να αιφνιδιάσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και με την βοήθεια δύο συγκρατούμενών του  πέρασε από την πτέρυγα όπου κρατείται στο φρουραρχείο.
Αυτή την ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περικυκλώνουν τις φυλακές Μαλανδρίνου ενώ για το θέμα έχουν ήδη ενημερωθεί οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης. 
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, μετά από πληροφορίες που αξιοποίησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών κορυδαλλού, εντόπισαν σε κοινόχρηστο χώρο των φυλακών, χειροβομβίδα και πιστόλια.
Πριν από λίγο καλέσαμε στις φυλακές Μαλανδρίνου, όμως οι σωφρονιστικοί βρίσκονται σε εγρήγορση καθώς ο Αλκέτ Ριζάι βρίσκεται πέντε μέτρα από την πύλη των φυλακών.
Ακούστε το ηχητικό: 







Τι λένε οι όμηροι σωφρονιστικοί υπάλληλοι
Έκκληση να στείλει η αστυνομία αυτοκίνητο που ζητά ο Αλκέτ Ριζάι απευθύνουν οι όμηροι που κρατά ο κακοποιός. Ο Ριζαί σε νεώτερη συνομιλία που είχε με το πόρταλ parapolitika.gr ανέφερε: « Έχω υπομονή να δούμε ποιος θα κερδίσει στο τέλος».
Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: parapolitika.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου