Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ο Θ.Γιαννόπουλος για την σύλληψη του Α.Μαρτίνη τον Πρόεδρο του Ερρίκος Ντυνάν


Ανάρτηση συμπαράστασης στον Ανδρέα Μαρτίνη έκανε λίγες ώρες πριν μέσα από το Facebook ο πρώην υφυπουργός Υγείας Θανάσης Γιαννόπουλος....
Το Δημόσιο να συλλάβει το Δημόσιο γράφει ο κ.Γιαννόπουλος αφού τ α χρέη του Ελληνικού Δημοσίου προς το Ερρίκος Ντυνάν είναι πολλαπλάσια των οφειλών του. Διαβάστε αναλυτικά:
Καλών θα είναι το Δημόσιο να συλλάβει για τις οφειλές του το Δημόσιο και όχι τον Πρόεδρο του Ερρίκος Ντυνάν Ανδρέα Μαρτίνη. Τα χρέη του Ελληνικού Δημοσίου προς το Ερρίκος Ντυνάν είναι πολλαπλάσια των οφειλών του και είναι ατυχής η προσπάθεια δια της συλλήψεως του Προέδρου του να κλείσει το νοσοκομείο αυτό. Πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί τρόπος εύρυθμης και απρόσκοπτης συνέχισης της λειτουργίας του. Εάν το Ελληνικό Δημόσιο ήταν συνεπές στις οικονομικές του υποχρεώσεις στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν δεν θα είχε μειωθεί τόσο τραγικά η πληρότητα του Νοσοκομείου και δεν θα αντιμετώπιζαν το φάσμα των απολύσεων οι εργαζόμενοι του που με εντατικοποίηση της δουλειάς τους στήριξαν και στηρίζουν το Νοσοκομείο. Θα πρέπει δε να αναλογιστούμε όλοι ότι παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι ζώντας σε μια τραγική ανασφάλεια.
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου