Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

Κουρασμένη Γιώτα...


Μετά από τη συμπλήρωση δυο ετών του Καλλικράτη και των αλλαγών που αυτός έφερε, δικαιούμαστε αν μη τι άλλο να έχουμε σχηματισμένη άποψη.
Σε επίπεδο περιφερειών πάντως... αν και από την αρχή φάνηκε ότι η διοίκηση επί συνόλου Στερεάς
Ελλάδας, υστερεί σε βούληση και δυνατότητες, ωστόσο πολλές αιρετές διοικήσεις ανά την Ελλάδα έδειξαν ικανές να εκμεταλλευτούν τα θετικά του Καλλικράτη και να απομονώσουντα αρνητικά.
Σε επίπεδο νομού τώρα, η εμπειρία και η πολύχρονη ενασχόληση της Γαζή με τα κοινά, αρχικά φάνταζε ευλογία.
Αποδεικνύεται όμως εκ των υστέρων ότι πιθανότατα αυτό ακριβώς το προτέρημα μεταλλάχθηκε σε κατάρα, αφού η διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας παρουσιάζει σημάδια κόπωσης και αδυναμίας να τρέξει τα θέματα, που οι συνθήκες επιβάλλουν αγώνα δρόμου.
Η Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας στα δυο χρόνια λειτουργίας της έχει προκηρύξει και εκτελέσει ελάχιστα έργα. Για αν το πούμε καλύτερα, έχει προχωρήσει ελάχιστες σημαντικές παρεμβάσεις, με προϋπολογισμό άνω των 150.000 ευρώ.
Στον ενάμισι χρόνο που απομένει, ευχόμαστε, αν και δεν θεωρούμε ότι θα αλλάξει σημαντικά η κατάσταση.
Ελπίζουμε πάντως να μην είναι μια χαμένη τετραετία για τη Φωκίδα.
 
Απόσπασμα από  ρεπορτάζ της εφημερίδας Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΑΠΟ : lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.