Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Στερεά: Σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας σε καταυλισμούς ρομά

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έλεγχοι σε Φθιώτιδα, Βοιωτία, Εύβοια και Φωκίδα. Ειδική 5μελής ομάδα της ΟΠΚΕ περιπολεί στη Βόρεια Λοκρίδα (Ελάτεια, Τοθορέα, Αμφίκλεια κλπ.) ...


Σε εξέλιξη είναι, σύμφωνα με το LamiaReport, από το πρωί σε όλους τους νομούς της Στερεάς, πλην της Ευρυτανίας, επιχείρηση της αστυνομίας σε καταυλισμούς ρομά, που περιλαμβάνουν σαρωτικούς ελέγχους, όπως και την προηγούμενη φορά.

Η Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είχε προαναγγείλει ότι οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς σε όλη την Περιφέρεια, στα πλαίσια του επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση πρόληψης της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας σε περιοχές, όπου υπάρχουν προβλήματα.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ειδική 5μελης ομάδα της ΟΠΚΕ Φθιώτιδας, θα περιπολεί συνεχώς τις απογευματινοβραδινές ώρες στηνν περιοχή της Βόρειας Λοκρίδας (Ελάτεια, Τοθορέα, Αμφίκλεια κλπ.), μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι προχθές αποφάσισαν να κάνουν από μόνοι τους περιπολίες τις "δύσκολες" ώρες.

Οι ομάδες περιφρούρησης δεν θα έχουν όπλα, αλλά όταν θα εντοπίζουν ένα ύποπτο όχημα θα ενημερώνουν την αστυνομία.


LamiaReport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου