ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Κλείνουν τα Κέντρα Υγείας το ένα μετά το άλλο-Ανάστατοι οι κάτοικοι στην Στυλίδα


Εκτός από το Κέντρο Υγείας στη Στυλίδα η ίδια ακριβώς κατάσταση επικρατεί στο Δομοκό, τη Μακρακώμη, την Αταλάντη και την Αμφίκλεια.
Αποφασισμένοι να αντιδράσουν δυναμικά δηλώνουν ότι είναι οι κάτοικοι...
στη Στυλίδα, σε περίπτωση που αληθεύουν οι φήμες για κλείσιμο του Κέντρου Υγείας.

Ζητάνε από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας να επιστρέψει τους γιατρούς που έχει πάρει τον τελευταίο χρόνο από το Κέντρο και να βρει λύσεις για την ενδυνάμωσή του.


Η κατάσταση είναι τραγική, για εκατοντάδες ασθενείς της Ανατολικής Φθιώτιδας, ενώ με πολύ δυσκολία το προσωπικό εξασφαλίζει τα υλικά που χρειάζεται, ακόμη και με ρεφενέ που κάνουν μεταξύ τους. Εκτός από το Κέντρο Υγείας στη Στυλίδα η ίδια ακριβώς κατάσταση επικρατεί στο Δομοκό, τη Μακρακώμη, την Αταλάντη και την Αμφίκλεια.

lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.