Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΕΧΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ

Την πρώτη τους εμπειρία απέκτησαν οι μικροί του Διαγόρα, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στην Ελάτεια και αντιμετώπισαν τους μικρούς της Τοπικής ομάδας.
Έγιναν δύο αγώνες:
Στις ηλικίες 8-10 (Γ΄και Δ΄τάξη) για τον ΔΙΑΓΟΡΑ αγωνίσθηκαν:...

Πλάμεν Πέτκοβ, Δημήτρης Πιπέρας, Στάθης Μουλαράς, Σάκης Σάλτας, Μάριο Ίμπρα, Χάρις Κυρίτσης, Στάθης Πάντος και Δημήτρης Κοπανάκης.
Το τελικό αποτέλεσμα 6-1 για την ομάδα της Ελάτειας.
Τα γκολ για την Ελάτεια Γιώργος Χλωμισιός 2, Αλέξανδρος Ψεύτης 3, 
Σπύρος Παναγιωτόπουλος 1
και για τον Διαγόρα ο Στάθης Μουλαράς.
Στις ηλικίες 10-12 ( Ε΄και ΣΤ΄τάξη) για τον ΔΙΑΓΟΡΑ αγωνίσθηκαν:
Θανάσης Ζέφης, Γιώργος Μουλαράς, Θανάσης Αδαμάκος, Θύμιος Κούσουλας, Πάνος Ανάγνου, Τάκης Ανδρέου και Άνις Ίμπρα.
 Το τελικό σκορ 8-0 για την ομάδα της Ελάτειας.
Τα γκολ για τους μικρούς της Ελάτειας.
Γιώργος Χλωμίσιος, Γιώργος Οικονόμου 3, Βαγγέλης Ντάλλας 2, Σπύρος Παναγιωτόπουλος, 
Ηλίας Κάμπας.
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η ακαδημία της Ελάτειας έχει αρκετά χρόνια που λειτουργεί σε αντίθεση με την αντίστοιχη του Διαγόρα που ξεκίνησε εφέτος.
Τους μικρούς της Ελάτειας προπονεί ο ο ποδοσφαιριστής του Διαγόρα Πολυδρόσου 
Χρήστος Τσιάμης, στον οποίο ανήκουν και οι εγκαταστάσεις της ΄΄ΟΑΣΙΣ ΠΙΣΙΝΑ΄΄ που έγιναν οι αγώνες στο γήπεδο 5Χ5.
Τους μικρούς του Διαγόρα προπονεί ο Αργύρης Μουλαράς.
Το σημαντικότερο όμως είναι, ότι τα παιδιά και των δύο ομάδων μετά τους αγώνες φιλοξενήθηκαν και τους προσφέρθηκαν σάντουιτς και αναψυκτικά.
Θα ακολουθήσει επαναληπτικός αγώνας στη Πολύδροσο σε ημερομηνία που θα καθορισθεί.
Το Δ.Σ του Διαγόρα Πολυδρόσου εκφράζει τις ευχαριστίες του στους υπεύθυνους της Ακαδημίας της Ελάτειας, κυρίως όμως στον Χρήστο Τσιάμη για την προσφορά του στην ποδοσφαιρική ομάδα αλλά και για την φιλοξενία στις όμορφες εγκαταστάσεις της ΄΄ΟΑΣΙΣ΄΄.





































6 σχόλια:

  1. Μπράβο αυτές είναι πολύ ωραίες εκδηλώσεις και χρειάζονται την στήριξη όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΞΑΝΑΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΑΓΟΡΑ!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ .

    ΚΑΡΚΑΒΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ . ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ . ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΄΄ΔΙΑΓΟΡΑ΄΄ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ . ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΤΤΗΘΕΝΤΕΣ .
    ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ,ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΑΚΟΜΗ ΔΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΑΛΟΥΧΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ , ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΑΜΙΛΛΑΣ , ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟΥ ΄΄ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ ΄΄.
    ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΄΄ΔΙΑΓΟΡΑ΄΄ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ .ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΜΟΥΛΑΡΑ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ )ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΄΄ΔΙΑΓΟΡΑ΄΄ ΕΊΤΕ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ , ΜΙΑΣ ΣΟΥΒΑΛΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΑ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΙΣΩΣ ΟΛΙΓΩΝ , ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΙΣΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟ .
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ (ΜΙΚΡΑ & ΜΕΓΑΛΑ),ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ , ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΄΄ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ΄΄.

    ΑΛ.Ι.ΒΑΛΑΣΚΑΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
    ΄΄Η ΣΟΥΒΑΛΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o skopos smas den itan gia na nikisoume itan na xaroume ton agona kai na kanoume kai filous bebaia..san diki mou apopsi den paksame KALAAA!!!! !!!!!!!! to oti xasame den simainei oti tha to baloume kato .tin alli paraskeui pou tha erthoun ekeini se emas mporei na tous nikisoume!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EUXARISTOUME TON TON PROPONITI MAS TON KIRIO ARGIRI KAI BEBAIA TON KIRIO XRISTO TSAMI MAZI ME TIN OMADA TOU POU MAS FILOKSENISAN STO GIPEDO TOUS...makari i polidroso na ginei opos palia diladi ti ennoo..(na ginei o diagoras kaliteros ,na ksana ftiaxtoun oi proskopoi ....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΝΑΣΟΘ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΗΛΙΜΑΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ta paidia ekanan mazi me ton proponiti tous mia poli orea prospathia.mprabo tous na synexisoun etsi!!!! oso gia to skor tin epomeni fora tous euxomai na kerdisoun!!!!pantos itan ekseretikoi oloi tous!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στα παιδιά!
    Μπράβο και στους Δημήτρη και Αργύρη!
    Συνεχείστε . Είμαστε μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή