Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ meteo.gr


Το meteo.gr κατέγραψε τα έντονα καιρικά επεισόδια που επηρέασαν την χώρα μας από το 2001 και μετά, με βασικό κριτήριο τις επιπτώσεις σε κοινωνικό, περιβαλλοντικό και οικονομικό επίπεδο. Η σχετική βάση δεδομένων που δημιουργήθηκε ανανεώνεται ...
...συστηματικά, λειτουργώντας ως εργαλείο παρακολούθησης και ανάλυσης της εξέλιξης διαφόρων δεικτών που σχετίζονται με τις επιπτώσεις από καιρικά φαινόμενα, όπως η συχνότητα και η ένταση αυτών. Η καταγραφή πραγματοποιείται σε επίπεδο νομού και περιλαμβάνει φαινόμενα καταιγίδας, βροχής, χαλαζιού, ανεμοθύελλας, ανεμοστρόβιλου, χιονιού/παγετού, κεραυνών και καύσωνα.
Στο ευρετήριο που ακολουθεί, τα καιρικά επεισόδια έχουν ομαδοποιηθεί βάσει διαφόρων κριτηρίων: μπορείτε να επιλέξετε το έτος που συνέβησαν, την έντασή τους, το εύρος των επιπτώσεων τους και το νομό που επηρέασαν.
Απο το 2001 μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 227 έντονα καιρικά επεισόδια.
Στατιστικά στοιχεία για όλα τα επεισόδια που εχουν καταγραφεί για την περίοδο 2001-2011 δίνονται εδώ. Χάρτης συχνότητας επεισοδίων ανά νομό, για την περίοδο 2001-2011 δίνεται εδώ.
Έτος:
Ένταση φαινομένων:
Εππτώσεις καιρικών φαινομένων:
Περιοχή που επηρεάστηκε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου