Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ: ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ




Με πρωτοβουλία των Συλλόγων της Πολυδρόσου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση των κατοίκων, κυρίως για να πάρουν αποφάσεις, σχετικά με την έγκριση για εκμετάλλευση λατομείου στη θέση ΠΑΤΕΡΟΛΑΚΚΑ από την  Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.
Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός...
πως οι αρμόδιες υπηρεσίες μέσα σε διάστημα λίγων μηνών ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του μισθωτή κ. Νικ. Δρακόπουλου και έδωσαν την απόφαση που ήθελαν.
Πάνω από 20 εγκρίσεις και γνωμοδοτήσεις, λες και οι υπηρεσίες από τη μια μέρα στην άλλη μεταμορφώθηκαν.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΔΟΘΗΚΕ
Υπηρεσίες που για αντίστοιχα αιτήματα στον ίδιο χώρο είχαν δώσει αρνητική γνωμάτευση τώρα έδωσαν θετική.
Η Κτηματική Υπηρεσία Ν. Φωκίδας ότι στην ανωτέρω έκταση δεν υπάρχει καταγεγραμμένα Κτήμα αρμοδιότητας της Υπηρεσίας στην κυριότητα του Δημοσίου΄΄ παρόλα αυτά γνωμοδοτεί για την χορήγηση άδειας εκμετάλλευσης λατομείου!!!!!!!!!!!!!!!
Από τη μια το κράτος τις αντικειμενικές αξίες στη Πολύδροσο τις έχει πάει στα ύψη, από την άλλη τους στεριώνει και τα φουρνέλα δίπλα έτσι για να ανεβάζει την αδρεναλίνη των επισκεπτών.
Στη συγκέντρωση καταγγέλθηκε ότι υπάρχει και αίτημα για την Πατερόλακκα και από την πλευρά της Αμφίκλειας , συνεπώς μάλλον τυχαίο δεν είναι το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνουν κάποιοι αρμόδιοι.
Οι κάτοικοι όλοι χωρίς μια αντίθετη άποψη
ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ.
 ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ να συσταθεί άμεσα ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ από τους Προέδρους των Συλλόγων και της Κοινότητας, τους Τοπικούς  και Δημοτικούς Συμβούλους.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ και με το νόμο αλλά και με αυτό που τους λέει η συνείδησή τους να μην επιτρέψουν να εγκατασταθεί το Λατομείο.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ να εκδώσουν το παρακάτω ψήφισμα και να το παραδώσουν στη κ. Γερακούδη και στους φορείς με όλους τους κατοίκους μαζί.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ να διαμορφώσουν τον αγώνα τους ανάλογα με τις εξελίξεις.

Η εισήγηση και το ψήφισμα:

 ΤΑ Δ.Σ ΤΩΝ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ

  ΕΙΣΗΓΗΣΗ  : Χρήστος Παπαθανασίου –Αντιπρόεδρος  ΛΑ.ΣΥΛ
Κύριε Πρόεδρε της Κοινότητας , κύριοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι , αγαπητοί συγχωριανοί και αγαπητοί μας νέοι – καλησπέρα σας.
·         Καταρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ανταπόκριση σας στο κάλεσμα μας.
·         Τα  Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων μας αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν αυτή την ανοικτή Συνέλευση των Συλλόγων μας  (προφητική όπως αποδεικνύεται) προκειμένου να επιβεβαιώσουν ενώπιον σας  , την πρόθεσή τους και την βούληση  τους να συνεργαστούν μεταξύ τους και να δώσουν το στίγμα σε όλους τους συγχωριανού μας ότι τα περιθώρια στένεψαν και  τα ψέματα τελείωσαν.
·         Τα γεγονότα και οι εξελίξεις δυστυχώς μας πρόλαβαν όλους.
 Το Γυμνάσιο ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ  ( το μοναδικό στο νομό) έκλεισε. Οι αντικειμενικές αξίες στα ύψη. Και το αποκορύφωμα των δυσμενών εξελίξεων, η αδειοδότηση ουσιαστικά   για την εξόρυξη σχιστόλιθων στη θέση “ΠΑΤΕΡΟΛΑΚΑ”.
·         Πέρα από όλα αυτά τα φλέγοντα ζητήματα  που μας απασχολούν , θα ήθελα να αναφερθώ και στους Συλλόγους του χωριού μας. Με την παραδοχή  λοιπόν  της πλειονότητας των συγχωριανών μας  γιατί υπάρχουν και οι λιγοστές «απόψεις της μουριάς της πλατείας»  όπως εύστοχα ειπώθηκε, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ , ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ, αλλά  αποδεικνύεται περίτρανα με τις τελευταίες εξελίξεις ότι είναι το μοναδικό καταφύγιο των ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΩΝ που απέμεινε.
·         Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ  χωλαίνει ,είναι καταχρεωμένος  και είναι και  αφερέγγυος , όπως οι ίδιοι ομολόγησαν στην τελευταία Γενική Συνέλευση της 31ης  Οκτωβρίου 2012 και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα στοιχειώδη.
·         ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ.                                                                                    ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΑΣΜΑΤΙΚΟΙ;
 Νοσηρές καταστάσεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις από το παρελθόν  καλά κρατούν. Η στήριξη των Σουβαλιωτών δεν ήταν επαρκής. Πολλές φορές μπήκε το εγώ μας πάνω από το μαζί σας. Παρόλα αυτά οι δραστηριότητες των Συλλόγων μας  ήταν πρωτόγνωρες  για το χωριό μας και πρωτοποριακές. Και δεν αναφέρομαι  στο Λαογραφικό Σύλλογο που έχω την τιμή να είμαι αντιπρόεδρος, αλλά σε όλους τους Συλλόγους.
·         ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ
·         ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ  ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ  ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ
·         ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΣΑΣ , ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ
·         ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
·       Τελειώνω με τρία συνθήματα –προτροπές
-          ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ – ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ
-          ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΟΝΑΧΟΙ
-          ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ   ΣΟΥΒΑΛΑΣ
                                                                                                                   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ 
Σήμερα 9 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 18:30 στην Πολύδροσο Παρνασσίδος του Νομού Φωκίδος Δ.Δ του Δήμου Δελφών συνήλθαν σε  κοινή ανοικτή συνέλευση οι  Σύλλογοι  που δραστηριοποιούνται στο χωριό μας,  παρουσία δημοτών ήτοι:
·      Λαογραφικός – Ιστορικός Σύλλογος Πολύδροσου « Η Σουβάλα Παρνασσού»
·      Σύλλογος Επαγγελματιών Πολύδροσου
·      Σύλλογος  Γυναικών Πολύδροσου « Η ΕΣΤΙΑ»
·      Αθλητικός Σύλλογος «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» Πολύδροσου
·      Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πολύδροσου
 και εξέδωσαν ομόφωνα  το παρακάτω ψήφισμα:
ü     Η βάναυσα πληττόμενη  περιοχή μας (κλείσιμο Γυμνασίου Πολύδροσου, αντικειμενικές αξίες ) δεν αντέχει άλλα χτυπήματα, δεν αντέχει άλλη υποβάθμιση.
ü     Εναντιωνόμαστε σε κάθε προσπάθεια καταστρατήγησης των δικαιωμάτων των δημοτών του τόπου μας ,  αυτοδιάθεσης  και  αυτοδιαχείρισης του φυσικού κάλλους και πλούτου από ξένα συμφέροντα
ü     Ζητάμε την άμεση ανάκληση της υπ΄αριθμ.  3128/215031 έγκρισης  εκμίσθωσης δημόσιας δασικής έκτασης εμβαδού 44,197 τ.μ. στη θέση «ΠΑΤΕΡΟΛΑΚΚΑ», περιοχής Πολυδρόσου, Δήμου Δελφών, Π.Ε. Φωκίδας, για εκμετάλλευση λατομείου σχιστολιθικών πλακών, στον ΝΙΚΟΛΑΟ Γ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ.
ü     Είμαστε κάθετα αντίθετοι στη δημιουργία λατομείου σχιστολιθικών  πλακών στη θέση «ΠΑΤΕΡΟΛΑΚΑ».
ü     Θα αγωνιστούμε μαζί με τους πολίτες  τους οποίους καλούμε να συμπαρασταθούν  με κάθε  πρόσφορο μέσον  και τέλος  επιφυλασσόμαστε για τις  δράσεις, μέσω των οποίων θα εκφράσουμε και έμπρακτα την αντίθεση μας  στην απόφαση  αυτή.








13 σχόλια:

  1. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ.
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΡΤΥ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ.
    Στάθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑΘΗ ΜΠΡΑΒΟ.ΑΠΟ ΦΙΕΣΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ.ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΤΟΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θάθελα νάμουν εκεί! Όχι για να δώ την διχόνοια των λίγων(και τελευταίων φαντάζομαι), αλλά για να μυρίσω τον ανασεμό της λατρεμένης Πολυδρόσου.
    Άχ όμορφη Σουβάλα, που στα μεγάλα μου σε γνώρισα και σε πόθησα αμέσως με την καρδιά μου.
    Μήν κιοτεύετε μωρέ Σουβαλιώτες και μήν σας μπερδεύουν οι μπαγαποντιές και οι αλαφροϊσκιωτες αναδεξιμιές, αυτών που βάλανε βαθειά τα νύχια τους μέσα στην λαμπερή γούνα της Πολυδρόσου και δεν θέλουνε να την χάσουν. Η αμορφωσιά, ο σφετερισμός και η ανοχή, μας φέρανε εδώ που είμαστε. Όσο όμως θάσαστε μαζί και ενωμένοι, δεν μπορούν να περάσουν τα οικονομικά φουσάτα. Και δεν είσαστε μόνοι σας. Έχετε φίλους εδώ στην Ιτέα, που σαν κι εσάς πασχίζουμε, να έχουμε το δικαίωμα να πεθάνουμε στον τόπο μας, κατά τες καταβολές μας και την θέλησή μας.
    Ενας Καρτερίστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πού είναι η νεολαία?
    Εδώ είναι .
    Ανεργη , κοιμισμένη , παροπλισμένη και
    σιγουρεμένη ....στις καφετέριες.
    Α Υ Τ Α !!!αφού τα είπαμε εκατό φορές...πάλι τα ίδια?
    *ΜΑ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΟΝΟΜΙΑΣ*ομως........

    ΣΟΥΒΑΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ..............ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΧΩΡΙΟ . Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΙΣΩ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.. ΕΙΣΤΕ ΑΛΑΡΓΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ
    ΒΕΡΒΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συμφωνω βερβερα απολυτα. αλωστε οι μεγαλοι κυβερνουσαν το χωριο τοσα χρονια κ συνεχειζουν να το κυβερνουν. γι` αυτο το χωριο εμεινε πισω στον τουρισμο, γι`αυτο ο δημος μπηκε μεσα ενα σωρο λεφτα, γι` αυτο πηραν το γυμνασιο απ` το χωριο κ εγινε ιεκ με 2 σπουδαστες... γι`αυτο η ιστορικη ομαδα του διαγορα διαλυθηκε για να ξαναφτιαχτει φετος μετα κοπον και βασανων, γι`αυτο το δασαρχειο εκοψε φετος ενα σωρο ελατα και δεν ανασανε κανενας... γι`αυτο ο δρομος προς το μεγαλυτερο χιονοδρομικο κεντρο της χωρας μας ειναι σαν βομβαρδισμενος, γι`αυτο τα εθιμα χανονται και τελος γι`αυτο η ελλαδα μας καταστραφηκε και ξεπουληθηκε στους ξενους, γιατι οι μεγαλοι οι οποιοι υποτηθετε οτι ειναι πιο εξυπνοι και πιο σπυρτα απο εμας τοσα χρονια ψηφιζαν ολο τα ιδια `ναυαγια` και τωρα η γενια μας πληρωνει το τιμημα. ντροπη τους... "ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ...ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ... .ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ..ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ....
    ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ...
    ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ?ΑΜ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ.
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ.
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.
    Στάθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μεγαλε 11:45 εσυ εμαθες τα παιδια σου να πηγαινουν στις καφετεριες, κανοντας τα βουτηρομπεμπεδες δινοντας τους το χαρτζιλικι για να πανε σε αυτες. σκλαβος και κοιμησμενος δεν γιενιεται καποιος, αλλα οι γονεις του εχουν την υποχρεωση να του δειξουν τον σωστο δρομο. οπως λεει και ο φιλος μου ο -Ε-, η μοδα πουλαει αλλα η αληθεια ποναει. το θεμα μας ομως αυτη την στιγμη ειναι αλλο και πολυ σωστα λεει ο σταθης οτι φτασαμε στον γκρεμο. οτι εγινε εγινε, ηρθε η ωρα να αλλαξουμε σελιδα. "ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΗΤΕ ΣΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ*ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ 3/12/32.
    ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΕΡΟΛΑΚΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙΚΗ, ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ(ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ),ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ,ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
    ΝΙΚ.Κ.ΣΤΥΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΕΡΟΛΑΚΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙΚΗ, ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ(ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ),ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ,ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
    ΝΙΚ.Κ.ΣΤΥΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ; ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ.
      ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΟΥΣΙΩΔΗ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.
      ΠΑΙΔΙΑ Η΄ ΕΓΓΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ;
      Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε Σ Ο Υ Β Α Λ Ι Ω Τ Ε Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Ο ΔΡΑΚΟπουλος

      ΑΠΑΝ ΣΒΑΛΑ

      Διαγραφή