Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

Β Ο Λ Ε Υ –Mάκαρος Άμφισσας - Α.Σ. Διόνυσος 3-2 σετ στο Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ


Β Ο Λ Ε Υ  – Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ
Κλειστό ΑΜΦΙΣΣΑΣ – Κυριακή 14.10.2012
ΜΑΚΑΡΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ – Α.Σ  ΔΙΟΝΥΣΟΣ : 3 – 2 σετ
Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί η ομάδα βόλευ των ...Παγκορασίδων αφού στον πρώτο της αγώνα στο κλειστό της Αμφισσας γνώρισε την ήττα από το Μάκαρο με 3-2 σετ.
Η ομάδα του Μάκαρου έφτασε στη νίκη στο ταιμπρεικ εκμεταλλευόμενη τα πολλά λάθη του Διόνυσου που παρουσιάστηκε με προβλήματα κυρίως αμυντικά και χωρίς καθαρό μυαλό.
Τα σετ : 25-23, 17-25, 25-17, 13-25, 15-11.
Α.Σ  ΔΙΟΝΥΣΟΣ  (Τσουροπλής Αλέξανδρος)
Σπυριδούλα Κίσσα, Ευσταθία Κόλλια, Φωτεινή Δεληγιάννη, Φωτεινή Ηλια, Μαρία-Σοφία Στραβοσκούφη, Κων/να Κορτσέλη, Παναγιώτα Περιβολάρη, Σταυρούλα Τσάφου, Αικατερίνη Θεοδώρου, Αλεξάνδρα Κίσσα, Κων/να Κουγιάτσου, Βιολέτα Σκλαβούνου.
ΜΑΚΑΡΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ  (Κατσαίτης Κων/νος)
Γιαγκιλιτση Δήμητρα, Γρίβα Χριστίνα, Μαργαρίτη Ζωή, Λούρμπα-Καλαποθάκη Κ, Τσελέ Αικατερίνη, Χοτζαλάρι Αικατερίνη, Παπαλέξη Αικατερίνη, Τσελέ Νικολέτα, Χοτζαλάρι Αθανασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.