Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ




7 σχόλια:

  1. Μπράβο και πάλι μπράβο! Κι αφού κάτσατε όλοι γύρω από ένα τραπέζι, είναι σίγουρο ότι κάτι καλό θα προκύψει για το χωριό. Μιά παράκληση μόνο : Μακριά από κόμματα και ιδεολογίες! Ότι και να πιστεύει ο καθένας, όπου και νάναι κομματικά προσηλωμένος, μην το ανακατέψει με το καλό του χωριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ
    ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ...
    ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΙΜΟΝΟ.....
    ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΄΄ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ
    ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ'';;;;;
    Δηλαδή μακριά από κάποια κόμματα αλλα πιο κοντά σε άλλα; Αυτό εννοείς;
    Μακριά από ΟΛΑ τα κόμματα.Μόνος οδηγός το συμφέρον της Ζβάλας και κάθε Ζβαλιώτισσας και Ζβαλιώτη.Όλα τα κόμματα έχουν ευθύνη για το κατάντημα της Πατρίδας,ανεξάρτητα αν κυβέρνησαν.Άλλωστε ,αυτοί που δεν κυβέρνησαν επισήμως αυτόν τον τόπο αλλά κυβέρνησαν ιδεολογικά έχουν μεγαλύτερη ευθύνη.Ναι,ευθαρσώς το λέω αν δεν το καταλάβατε.Τα κόμματα της αριστεράς έχουν μεγαλύτερη ευθύνη.Ενώ είχαν την ιδεολογική κυριαρχία και οι εκάστοτε κυβερνώντες έκαναν τα πάντα προκειμένου να μην τα χαλάσουν μαζί τους ,αυτά προτίμησαν να κάνουν υψηλή κριτική και θολή κουλτούρα ,προτάσσοντας δήθεν προοδευτικά ιδεολογήματα αλλά προωθώντας ουσιαστικά διχαστικές αντιλήψεις και ιδεολογήματα.Δεν είναι όμως της παρούσης αυτή η κουβέντα.
    Αν θέλουμε λοιπόν να πάμε μπροστά , να γυρίσουμε την πλάτη σε όλα τα κόμματα,ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, και μόνο μέλημά μας να είναι η πρόοδος του χωριού και εν γένει της Πατρίδας.
    Μπράβο στους Συλλόγους.Καταθέτω και εγώ την πρότασή μου για τη δημιουργία ενός ΄΄ΚΟΙΝΟΥ ΤΩΝ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΩΝ'' ως επίσημου φορέα όπου θα συμπράξουν όλοι ,ενωμένοι σαν γροθιά.
    Ιδού,πεδίο δόξης λαμπρόν πατριώτες!!!!

    ΑΡΤΟΤΕΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το έφερε από δω το πήγε από εκεί η ΑΡΤΟΤΕΝΤΑ ΄΄ και ας μην είναι της παρούσης ΄΄ το πολιτικό μήνυμα το έστειλε. Εγώ είμαι νέος και άνεργος και την ευθύνη την έχουν αυτοί που ψηφίζουν μνημόνια και νόμους εναντίον του λαού μας και όχι αυτοί που έχουν ΄΄ ιδεολογική κυριαρχία ΄΄, η οποία ως γνωστών κυνηγήθηκε από τους κυβερνώντες ….και καθεστώτα!!!!!
    Και τέλος πάντων παντογνώστη ΑΡΤΟΤΕΝΤΑ ΄΄ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ΄΄;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΤΟΤΕΝΤΑ ΓΕΝΙΚΑ....
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΠΙΑΝΩ ΠΑΝΤΕΛΩΣ Η ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ...
    ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ .. ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.. ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΣ ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΤΗ ΓΗ..ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ .
    ΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤ ΕΣΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΚΑΙ *ΑΝΤΙ* ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ *ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ* ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ
    ΤΟΤΕ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..
    ΤΙ ΛΕΣ ? ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ?
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ* ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΘΙΞΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΑΤΑ
    ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ .

    *ΚΑΡΚΑΒΕΛΙΑ*


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ώπα παιδιά,μην παρεξηγηθούμε.Εγώ αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι η δράση όλων μας είναι μόνο προς το συμφέρον του χωριού και όχι για κάποιο κόμμα.Όποιο και αν είναι αυτό.Το σχόλιό μου αφορούσε την ανάρτηση του συμπατριώτη 9:06 μ.μ. και δεν ήταν προς θεού επίθεση αλλά τροφή για κουβέντα αν θέλετε.
    Δεν ευελπιστώ ούτε να απογειώσω κανέναν αλλά πολύ περισσότερο να προσγειώσω κάποιον.Απλά να καταθέσω μερικές παρατηρήσεις στα όσα μου καταλογίζετε:
    1) Μακριά από εμένα τα μνημονιακά κόμματα,άλλωστε το κόμμα που ψήφισα εγώ πήρε 500 ψήφους πανελληνίως,ακριβώς γιατί συμφωνώ ότι είναι ΚΥΡΙΑΡΧΑ (αλλά όχι αποκλειστικά) υπεύθυνα για την κατάσταση.Πολύ περισσότερο μακριά η χρυσή αυγή γιατί είναι εκτός του πολιτισμού μου, της παιδείας και της ηθικόπνευματικής μου συγκρότησης.
    2)Ποίος σας είπε ότι εάν είσαι νέος,έχεις δουλειά 16+ ωρών την ημέρα και παίρνεις 800 ευρώ σε καθιστά προνομιούχο και δε δικαιούσαι να σχολιάζεις ενώ αν είσαι άνεργος μπορείς;
    3)Καταθέτω την άποψη μου από πλευράς πολιτικής κοινωνιολογίας και δεν επιδιώκω να κάνω μάθημα σε κανέναν.Θα πρέπει να ξέρουμε λοιπόν ότι η εκλογική δύναμη δεν συμβαδίζει πάντα με την πολιτική-ιδεολογική επιρροή.
    4)Τώρα το αν είμαι αδιάβαστος, ε, αν είναι κάτι που δε μου έλειψε αυτό είναι το διάβασμα και οι ώρες στα θρανία και τα αμφιθέατρα.
    Συγχωρέστε με αν σας στεναχώρησα,έθιξα τα πιστεύω σας ή σας πάτησα τον κάλο.
    Να είστε καλά και να τα λέμε.
    ΑΡΤΟΤΕΝΤΑ

    ΥΓ. Την καλημέρα μου στα εξ' ίσου μαγευτικά Καρκαβέλια. Ανέβα πάνω να κεράσουμε κρύο νεράκι από το πηγάδι γιατί η βρύση σας δε βγάζει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΗΡΕΜΗΣΤΕ.
    ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!
    ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ
    ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΘΕΙ
    ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ
    ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ.
    ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
    ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ* ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ * ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ .
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΩΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΥΤΕ..ΤΟΥΝΕΛ!

    *ΠΑΡΝΑΣΣΙΩΤΗΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή