Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Βαγγέλη μη! Τζιζ! Η γιαγιά- Νεφέλη (Λαγκάρντ) ... Δείτε το...



Η υπόθεση με τη «λίστα Λαγκάρντ» (πως φαίνεται ότι οι Έλληνες βλέπουμε πολλά αστυνομικά και λατρεύουμε τις κωδικοποιημένες ονομασίες) αρχίζει και αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς έχουμε καθημερινά νέες και… άγριες εξελίξεις. Μετά τους τριγμούς στο ΠΑΣΟΚ και ακολούθως στην κυβέρνηση, τώρα έχουμε και μια αυτοκτονία....

Ο Λεωνίδας Τζάνης αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του μετά την αποκάλυψη των 36 (που στην αρχή ήταν 2000) ονομάτων της λίστας με τους καταθέτες της Ελβετίας και πολλά ερωτήματα γεννήθηκαν. Δύο δικά μου είναι τα εξής: 1) Υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθούν οι αναγραφόμενοι και αποφάσισε να αυτοκτονήσει; 2) Είμαι πολύ κακός που έχω ικανό τον Βενιζέλο να πει ότι δεν αποκάλυπτε τόσο καιρό τη λίστα για να αποφευχθούν τέτοια περιστατικά; (Μη γελάτε, είναι ικανός).
Το βλέπω ν’ασχολούμαστε αρκετό καιρό ακόμα με τη λίστα. Μια λίστα που δεν ξέρουμε αν εκτός από αυτοκτονίες, συνεισφέρει και σε κάτι καλύτερο. Ας πούμε, σε καμιά σύλληψη. Μια λίστα που ελπίζουμε να κάνει τζιζ και να μην είναι ακόμα μια πορδή στον άνεμο. (Η εικόνα φιλοτεχνήθηκε λίγη ώρα πριν την αυτοκτονία, μην κάνετε περίεργες υποθέσεις για το μπλακ χιούμορ μου):
mediasoup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου