Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Χορηγός στη φανέλα, γραφείο τελετών! ...

Στον Παλιόπυργο Τρικάλων έχουν χιούμορ και δεν το κρύβουν αξιοποιώντας στο έπακρο το brand name του μεγάλου τους χορηγού, αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ των Τρικάλων
Οι αθεόφοβοι Παλιοπυργιώτες έκλεισαν χορηγία με...

το Γραφείο Τελετών του κ. Χρήστου Παναγιώτου στα Τρίκαλα και έτσι η στολή της ομάδας προσαρμόστηκε αναλόγως για την νέα σεζόν. Η εμφάνιση της ομάδας είναι μαύρη απο την κορυφή ως τα νύχια (πραγματικά κοράκια) και στο μπροστά μέρος εικονίζεται σε μοβ χρώμα το λογότυπο του Γραφείου Τελετών! Η ανατριχίλα των αντιπάλων θα γίνεται ακόμη μεγαλύτερη γιατί κάτω από την φίρμα του Γραφείου τελετών υπάρχει και ένας μεγάλος μοβ σταυρός!

Η ομάδα με τους μοβ σταυρούς έκανε ποδαρικό με νίκη στο παιχνίδι κόντρα στους Ριζαριώτες οι οποίοι έχασαν όλες τις μαν του μαν μονομαχίες στη θέα του σταυρού!

Στον Παλιόπυργο απολαμβάνουν το γεγονός ότι η ομάδα τους έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα μέσω του διαδικτύου και σχεδιάζουν και νέες κινήσεις ώστε να απογειώσουν και άλλον τον χορηγό τους. Στο επόμενο παιχνίδι είναι πολύ πιθανόν να εγκαινιαστεί και η μασκότ της ομάδας που θα είναι ένας χάρος με δρεπάνι!

Πάντως με την τρέλα δε που κουβαλάνε είναι ικανοί μέχρι και την νεκροφόρα του γραφείου τελετών να φέρουν στο γήπεδο στα παιχνίδια της ομάδας…

Μπρρρρρρρρρρρρρ….

Γιώργος Παπαγεωργόπουλος
   http://thessalianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου