Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν επέτρεψαν στα φορτηγά να ρίξουν μπάζα στο σημείο καρμανιόλα του Μπράλου.


Επαληθεύτηκαν μέσα σε μια μέρα όλα όσα αναφέρονταν στην ανάρτηση του lamiafm1.gr σχετικά με την πρόθεση της Ένωσης Ιδιοκτητών Φορτηγών αυτοκινήτων να ρίξουν μπάζα στις στροφές του Μπράλου. Εκεί που οι διερχόμενοι οδηγοί σκοτώνονται στον γκρεμό και η Πολιτεία εδώ και χρόνια σχεδιάζει έργα αλλά δεν εκτελεί.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστόλης Αγγελακόπουλος  με αφορμή...
το ξεκλήρισμα στον Μπράλο μιας 4μελούς οικογένειας από την Ιτέα την Κυριακή, είχε εκφράσει μέσα από τον ΛΑΜΙΑ FM-1 την πρόθεσή του να ρίξουν μπάζα στο σημείο που θα έπρεπε να υπάρχουν μπάρες για να προειδοποιούνται τουλάχιστον οι διερχόμενοι.
Θα πλακώσουν τα 100 γράφαμε προχθές. Και διαβάστε τι έγινε :
Όταν ο κος Αγγελακόπουλος απευθύνθηκε στην Τροχαία και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας , ενημερώνοντας για τις προθέσεις του, που κινούνται από την αγανάκτηση και την αγωνία των επαγγελματιών που βρίσκονται καθημερινά στον δρόμο, οι αρμόδιοι τον ενημέρωσαν πως κινδυνεύει να κατηγορηθεί ως υπαίτιος τροχαίου ατυχήματος στην περίπτωση που ένα όχημα προσκρούσει στα μπάζα.
Και βέβαια οι επαγγελματίες ανησυχούν και ενδιαφέρονται για τους συνταξιδιώτες τους.
Όμως δεν μπορούν να αναλάβουν και το βάρος μιας ευθύνης που δεν έχουν.
Περιμένοντας λοιπόν τις μελέτες, όσοι διέρχονται από τις στροφές του Μπράλου ας κάνουν τον σταυρό τους και ας έχουν αυξημένη την προσοχή τους.
lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου