Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ "ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ" - Συγκέντρωση στις 19 Σεπτεμβρίου στην Ιτέα


Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ "ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ" διοργανώνει συγκέντρωση-συζήτηση στο Δημαρχείο Ιτέας την Τετάρτη 19-9-2012 στις 7.30 μμ.


Σε αυτή την εκδήλωση-συζήτηση είναι προσκεκλημένοι οι αιρετοί  του Νομού (η βουλευτής, η αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι εκλεγμένοι στις τοπικές κοινότητες) αλλά και εκπρόσωποι των κομμάτων της Ν.Δ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ, επίσης το Εργατικό Κέντρο, το Επιμελητήριο Φωκίδος, οι τοπικοί σύλλογοι.  Το κάλεσμα αποτελεί μια προσπάθεια...
κοινωνικής  συσπείρωσης στη περιοχή μας με αλληλεγγύη και δημοκρατία προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες των μνημονίων και των πολιτικών της τρόικας εσωτερικού και εξωτερικού. Να μην περάσουν τα σχεδιαζόμενα νέα μέτρα των 11,5 δις. Να προδιαγράψουμε και να διεκδικήσουμε ένα άλλο οικονομικό και αναπτυξιακό μοντέλο στο κέντρο του οποίου θα είναι ο άνθρωπος και όχι το κλέψιμο και η εκμετάλλευση.

κκ εκπρόσωποι,
σας υπενθυμίζουμε ότι οι ευθύνες σας είναι τεράστιες.
Θυμηθείτε τις προεκλογικές δεσμεύσεις και πράξετε ανάλογα. Οι πολίτες δεν είμαστε αναλώσιμα προϊόντα. Τέτοια θα γίνετε εσείς αν, αντί να ακολουθήσετε την κοινωνία και τα δίκια της, στοιχηθείτε στα συμφέροντα των τραπεζιτών και των πολυεθνικών.

κκ δημοτικοί σύμβουλοι,
η ομόφωνη απόφαση σας για στήριξη των ενεργειών μας απέναντι στο χαράτσι της ΔΕΗ δεν αρκεί πλέον. Μπροστά στα νέα χαράτσια, τη φοροεπιδρομή, τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις και την υψηλότερη ανεργία στην Ευρώπη που οδηγούν ταχύτατα στην πτώχευση της ελληνικής κοινωνίας απαιτείται από σας η ενεργή στήριξη των αντιστάσεων στις γειτονιές μακριά από μικροκομματικές και ρουσφετολογικές πρακτικές του παρελθόντος.

2 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ....ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙ
    ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΟΡΔΗ....
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ
    ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΟΔΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή