Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Λαμία και Καραβόμυλο...

Χασίς, πιστόλι και ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 20ευρώ, βρήκαν οι αστυνομικοί στη κατοχή του 42χρονου επιχειρηματία στον Καραβόμυλο

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας εντόπισαν ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 24χρονος Λαμιώτης και το ακινητοποίησαν προκειμένου να το ελέγξουν.


Κατά την διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (4) περίπου γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα ναρκωτικά τα είχε προμηθευτεί από 42χρονο επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στον Καραβόμυλο Στυλίδας, με αποδέκτη έναν 39χρονο από τη Λαμία, ο οποίος συνελήφθη και αυτός λίγο αργότερα.

Στη συνέχεια οι άνδρες της δίωξης ναρκωτικών, με την παρουσία και του Εισαγγελέα, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του 42χρονου επιχειρηματία όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- Τρεις (3) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους (20,6) γραμμαρίων.
- Ένα (1) περίστροφο.
- Δύο (2) κινητά τηλέφωνα και ένα (1) χαρτονόμισμα των (20) ευρώ αμφιβόλου γνησιότητας, το οποίο θα σταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση, ενώ οι 3 συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Ανακριτή Λαμίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου