Ημερομηνία

Translate

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, ....

MARKET IN - ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ- ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ - Για φθηνές αγορές

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Θρίλερ στο νοσοκομείο Λαμίας - Πρώην διευθυντής κλινικής απειλεί να πηδήξει στο κενό

Σοκ στη Λαμία. Εδώ και μία ώρα ώρα περίπου, από τις 05:45΄, ένας άνθρωπος κρεμάστηκε από μπαλκόνι του 5ου ορόφου και απειλεί να βουτήξει στο κενό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για γιατρό, ο οποίος μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν διευθυντής κλινικής του νοσοκομείου Λαμίας και συνταξιοδοτήθηκε.


Στο νοσοκομείο έχουν σπεύσει η αστυνομία, η Π.Υ. και η 7η ΕΜΑΚ, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του LamiaReport, που τρέχουν να προλάβουν με το ειδικό στρώμα τον γιατρό πριν πηδήξει από το πρεβάζι του 5ου ορόφου.

Κανείς ακόμη δεν ξέρει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό το σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων του Πολύδροσος Παρνασσού.
Το περιεχόμενο (κείμενο & φωτογραφίες) προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Κάθε αναδημοσίευση ή χρήση χωρίς άδεια απαγορεύεται. ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Διατηρήστε τα σχόλιά σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή προσβολές θα διαγράφονται.
Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.