Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Φθιώτιδα: Τον έπιασαν για απόπειρα ληστείας. Βρήκαν διαρρήξεις και κλοπές ( σε Τιθορέα και Υπάτη).

27χρονος ληστής και διαρρήκτης που δρούσε σε διάφορες περιοχές της Φθιώτιδα βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας.
Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ληστείας σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Ελάτεια ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας κατάφεραν να εξιχνιάσουν τρεις ακόμη περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια στην Τιθορέα και στην Υπάτη.

Ο δράστης Αλβανικής καταγωγής συνελήφθη το πρωί μετά από συντονισμένη επιχείρηση καταρχήν για την απόπειρα ληστείας που είχε κάνει τον Μάρτιο του 2009 στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ.
Από την αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, σε συνδυασμό με την συλλογή και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 27χρονος δράστης είχε διαπράξει άλλες τρεις κλοπές και διαρρήξεις σε οικίες στην Τιθορέα και στην Υπάτη Φθιώτιδας.
Ειδικότερα:
Στις 22-04-2011 διέρρηξε το σπίτι 42χρονου Έλληνα, στην Τιθορέα και αφαίρεσε μεγάλο αριθμό χρυσαφικών – κοσμημάτων.
Στις 24-06-2012 διέρρηξε το σπίτι 39χρονου Έλληνα, στην περιοχή Λυχνού Υπάτης και αφαίρεσε μία τηλεόραση και μία παιγνιομηχανή (play station).
Στις 24-06-2012 διέρρηξε το σπίτι 32χρονου Έλληνα, επίσης στην περιοχή Λυχνού Υπάτης και αφαίρεσε έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (laptop).
Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίζεται δικογραφία για κλοπές σε βάρος του 27χρονου δράστη, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στον κ. Ανακριτή Λαμίας.
lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου