Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Π. Ψωμιάδης:«Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή είναι αδελφές παρατάξεις»

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση που φέρεται να έκανε ο επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στην Β. Ελλάδα, κ. Π.  Ψωμιάδης στην διάρκεια περιοδείας του στην Θράκη, σύμφωνα με την οποία ΝΔ και Χρυσή Αυγή είναι αδελφές παρατάξεις.
Ο κ. Ψωμιάδης μιλώντας σε δημοσιογράφους  με αφορμή το επεισόδιο με τον κ. Κασιδιάρη τόνισε ότι «ανατρεπτικές πράξεις δεν έκανε η Χρυσή Αυγή, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ. Σας θυμίζω, για να φύγουμε λίγο από το Μνημόνιο και τα οικονομικά ζητήματα, ποιος κατέστρεψε το κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο; Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδίκασε ποτέ τους κουκουλοφόρους....
Ποιος κλείνει λιμάνια, εργοστάσια, πολυκαταστήματα, ποιος υπερασπίζεται δυνάμεις αναρχικών; Μερίδα αυτών λένε δημόσια ότι στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ. Η Χρυσή Αυγή δεν ξεπούλησε το όνομα Μακεδονία, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πήγαν στα Σκόπια για να διαδηλώσουν υπέρ της "Δημοκρατίας της Μακεδονίας"».
«Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί η Χρυσή Αυγή, πλην ακραίων συμπεριφορών τις οποίες και καταδικάζω», είπε ακόμα και πρόσθεσε:  «Το ποσοστό της ΝΔ στην Ξάνθη θα είναι ανεβασμένο και μάλιστα πολύ. Εκτιμώ περισσότερο από 5 με 7 ποσοστιαίες μονάδες. Αυτό το συμπεραίνω από τις πολλές μετακινήσεις φίλων μας από τις αδελφικές κεντροδεξιές παρατάξεις προς τη δική μας, δηλαδή από Μπακογιάννη, Καμμένο, Μάνο, Χρυσή Αυγή».
Σημείωσε ακόμη πως ο ίδιος βρίσκεται σε συνομιλίες με στελέχη της Χρυσής Αυγής προκειμένου να προσχωρήσουν στη Νέα Δημοκρατία.​
http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου