Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Καταστρέφεται το χορτάρι στο γήπεδο της Πολυδρόσου

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου στη Πολύδροσο, καθώς έχει ξεραθεί σε κάθε πλευρά με αποτέλεσμα να μην μπορεί  να  χρησιμοποιηθεί καθόλου.

Ο πρόεδρος του Διαγόρα κ. Αργύρης Μουλαράς και αρκετοί γονείς βρίσκονται σε έξαλη κατάσταση κυρίως με τον Δήμο, καθώς η κατάσταση αυτής της εικόνας που παρουσιαζει το χορτάρι, είναι απαράδεκτη.
Το γήπεδο   δεν ποτίζεται  καθόλου.
Για αρκετό διάστημα δεν είχε κουρευτεί το χορτάρι, παρότι υπάρχει χλοοκοπτικό για αυτή τη δουλειά.
Με λίγα χρήματα θα μπορούσε να αγοραστεί το φάρμακο για τον κατάλληλο ψεκασμό και να έχει αποφευχθεί η καταστροφή του γηπέδου.
Όπως μας εξήγησε ο κ. Μουλαράς εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει η επαναδραστηριοποίηση του αθλητικού συλλόγου κυρίως με μικρά παιδιά, αλλά η κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο είναι αποτρεπτική.
Συναντήσαμε πολλά παιδιά στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου να παίζουν με κίνδυνο να τραυματιστούν στις πέτρες και όλα εξέφραζαν τα παράπονα για την αδιαφορία.

 Εχουν γίνει διαβήματα στον Πρόεδρο της Τοπ. Κοινότητας και στον Αντιδήμαρχο και η μόνη ενέργεια ήταν να κοπεί το χορτάρι και ίσως κάποιες προσευχές για βροχή.
Εδώ να σημειώσουμε ότι αρκετές φορές έχουμε διαπιστώσει υπερχείλιση της δεξαμενής του χωριού οπότε απλά θα μπορούσε κάποιος να θέσει σε λειτουργία τον αυτόματο ποτισμό χώρις να υπάρχει  κόστος.
Για το συγκεκριμένο γήπεδο, πρόσφατα έγινε παραχώριση για χρήση από το Δήμο Δελφών στην ομάδα του Ανδρούτσου Γραβιάς για τους αγώνες μπαράζ.

Ελπίζουμε να μην επανέλθουμε, καλοκαίρι έρχεται και το γήπεδο το χρειάζονται τα παιδιά.!!!!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου