Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΚΛΕΙΣΤΑ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 15 ΚΑΙ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της χώρας την Παρασκευή, 15 Ιουνίου και τη Δευτέρα, 18 Ιουνίου, λόγω των εκλογών στις 17 Ιουνίου. Το υπουργείο Παιδείας έστειλε σχετική εγκύκλιο στα σχολεία, στην...
οποία σημειώνεται ότι τα σχολεία που θα χρησιμοποιηθούν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ως εξεταστικά κέντρα για να δώσουν οι υποψήφιοι Αγγλικά την Παρασκευή 15 Ιουνίου, θα παραδοθούν στις αρμόδιες αρχές στις 5 το απόγευμα. Επίσης, το υπουργείο ζητά από τους διευθυντές των σχολείων, «που διαθέτουν τεχνικά μέσα διευκόλυνσης ατόμων με αναπηρίες (ράμπες κλπ.), να φροντίσουν ώστε να βρίσκονται στη διάθεσή τους».


Με άλλη εγκύκλιό του, το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει τις διευθύνσεις εκπαιδευτικών αλλά και τα σχολεία και το υπουργείο Εσωτερικών, ότι λόγω των βουλευτικών εκλογών τα δημοτικά σχολεία δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 15 και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου, καθώς τα σχολεία θα παραδοθούν στις δημοτικές αρχές το πρωί της Παρασκευής, προκειμένου οι αίθουσες τους να χρησιμοποιηθούν ως εκλογικά τμήματα. Έτσι «οι τίτλοι σπουδών των μαθητών της ΣΤ' τάξης θα αποσταλούν, για την εγγραφή τους στα γυμνάσια, στις 14 Ιουνίου και την ίδια ημερομηνία, θα χορηγηθούν οι τίτλοι προόδου των υπολοίπων τάξεων».

Στη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου, παρακαλούνται οι διευθυντές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης να ενημερώσουν άμεσα τα σχολεία, περιοχής ευθύνης τους. Επίσης, οι διευθυντές και το διδακτικό προσωπικό των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας οφείλουν να ενημερωθούν ενυπόγραφα.

http://fimotro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου