Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Πέφτουν οι άνεμοι πολύ καλό το σαββατοκύριακο! PABA BEAR SKI CUP 2012



Μας τα χάλασε εχθές ο καιρός με πολύ θυελλώδεις ανέμους που δημιούργησαν μεγάλο πρόβλημα στη λειτουργία των αναβατήρων! Τελικά το ΧΚΠ ξεκίνησε τη λειτουργία του με μία ώρα καθυστέρηση, με τους αναβατήρες Αφροδίτη και Αίολο. Στη συνέχεια οι άνεμοι ενισχύθηκαν πράγμα που μας ανάγκασε να διακόψουμε τη λειτουργία του χιονοδρομικού στις 12:00.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις οι άνεμοι εξασθενούν σήμερα και θα έχουμε ένα καλό σαββατοκύριακο με λιακάδα!
Επειδή το χιόνι ακόμη είναι πολύ, οι ουρές στους αναβατήρες μηδενικές, οι δρόμοι καθαροί και η κάρτα χιονοδρομίας οικονομική (με έκπτωση 50%), πιστεύουμε ότι είναι ιδανική ευκαιρία να ανεβείτε στο βουνό και να χαρείτε το ski & snowboard!
PABA BEAR SKI CUP 2012Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού , σε συνεργασία με την Σχολή σκι Πάππος –Μπαλντούμης διοργανωνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το PABA BEAR SKI CUP 2012, αγώνα ανοιχτής συμμετοχής για παιδιά προαγωνιστικής ηλικίας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου 2012 και θα διεξαχθεί στα Κελάρια του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, με ώρα εκκίνησης 10.00 το πρωί.
Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν και θα αγωνιστούν σε 7 κατηγορίες ανά σχολική τάξη (έξι τάξεις δημοτικού και μία για νήπια).Ο πρώτος όλων των κατηγοριών που θα σημειώσει τον καλύτερο χρόνο θα κερδίσει Κύπελλο και ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι πέδιλα του σκι, προσφορά της Σχολής Σκι Πάππος- Μπαλντούμης ενώ μετάλλια, διπλώματα συμμετοχής αλλά και πολλά αλλά δώρα θα δοθούν στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας. Μετά το τέλος των αγώνων στους μικρούς φίλους θα προσφερθούν δροσιστικοί χυμοί και πασχαλινές λιχουδιές.
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τον αγώνα, πέρα από την ημερήσια παιδική κάρτα εισόδου στο Χιονοδρομικό.Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 22670 31552 begin_of_the_skype_highlighting 22670 31552 end_of_the_skype_highlighting από τις 10.00 π.μ έως τις 2.00 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ. ή να στείλετε email στο pappos@otenet.gr. Επίσης, συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε μέχρι και μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στη Γραμματεία της Σχολής Σκι Πάππος-Μπαλντούμης.
Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν το δικό τους εξοπλισμό, ενώ προτείνεται να έχουν και δικό τους κράνος

Ο καιρός 
Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις σήμερα θα έχουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι Δ και οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται από +3οC έως +7οC

Θα λειτουργήσουν
οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Βάκχος, Περικλής, Ηρακλής & baby1.
Και οι πίστες: Αφροδίτη, Βάκχος, Τηλέμαχος, Περικλής, Ηρακλής και Διηάνειρα.
http://polydrososparnassou.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου