Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Ιδανικό τριήμερο προβλέπεται . Επισκεφθείτε το ΧΚΠ!


Μια πολύ καλή ποιότητα χιονιού περίμενε εχθές τους φίλους χιονοδρόμους που επισκέφθηκαν το ΧΚΠ! Βλέπεται παρά την ηλιοφάνεια, το βοριαδάκι που επικρατούσε, βοήθησε στο να διατηρηθεί η ιδανική ποιότητα του χιονιού μέχρι και το μεσημέρι.
Από όσα δείχνουν οι μετεωρολογικές προβλέψεις μέχρι την Κυριακή, θα επικρατούν ιδανικές συνθήκες στο βουνό με λιακάδα!
Με τέτοιες συνθήκες και παρά το ότι κοντεύει να τελειώσει και ο Απρίλης, αξίζει να συνεχίσετε να χιονοδρομείτε αφού το χιόνι στο βουνό είναι ακόμη πολύ, δεν υπάρχουν ουρές στους αναβατήρες, οι δρόμοι πρόσβασης είναι καθαροί και οι τιμές στο ΧΚΠ είναι τόσο χαμηλές που να θεωρούνται πραγματική ευκαιρία.
Για τους παραπάνω λόγους σας προσκαλούμε να ανεβείτε στο βουνό για να χαρείτε το ski & το snowboard μέχρι το τέλος της σεζόν, που πλησιάζει δυστυχώς!
PABA BEAR SKI CUP 2012Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού , σε συνεργασία με την Σχολή σκι Πάππος –Μπαλντούμης διοργανωνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το PABA BEAR SKI CUP 2012, αγώνα ανοιχτής συμμετοχής για παιδιά προαγωνιστικής ηλικίας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου 2012 και θα διεξαχθεί στα Κελάρια του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, με ώρα εκκίνησης 10.00 το πρωί.
Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν και θα αγωνιστούν σε 7 κατηγορίες ανά σχολική τάξη (έξι τάξεις δημοτικού και μία για νήπια).Ο πρώτος όλων των κατηγοριών που θα σημειώσει τον καλύτερο χρόνο θα κερδίσει Κύπελλο και ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι πέδιλα του σκι, προσφορά της Σχολής Σκι Πάππος- Μπαλντούμης ενώ μετάλλια, διπλώματα συμμετοχής αλλά και πολλά αλλά δώρα θα δοθούν στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας. Μετά το τέλος των αγώνων στους μικρούς φίλους θα προσφερθούν δροσιστικοί χυμοί και πασχαλινές λιχουδιές.
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τον αγώνα, πέρα από την ημερήσια παιδική κάρτα εισόδου στο Χιονοδρομικό.Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 22670 31552 begin_of_the_skype_highlighting 22670 31552 end_of_the_skype_highlighting από τις 10.00 π.μ έως τις 2.00 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ. ή να στείλετε email στο pappos@otenet.gr. Επίσης, συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε μέχρι και μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στη Γραμματεία της Σχολής Σκι Πάππος-Μπαλντούμης.
Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν το δικό τους εξοπλισμό, ενώ προτείνεται να έχουν και δικό τους κράνος
Ο καιρός 
Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις θα έχουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί ΝΔ και οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται από +3οC έως +9οC

Θα λειτουργήσουν
οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Βάκχος, Περικλής, Ηρακλής & baby1.
Και οι πίστες: Αφροδίτη, Βάκχος, Τηλέμαχος, Περικλής, Ηρακλής και Διηάνειρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου