Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Με βροχή η επιστροφή των εκδρομέων

Βροχερός θα είναι ο καιρός σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, σε πολλές περιοχές της χώρας - Η τροχαία βρίσκεται και πάλι στους δρόμους με έκτακτα μέτρα για την επιστροφή - Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στο πέταλο του Μαλιακού, στα τμήματα όπου δεν έχουν γίνει τα έργα...

Πιο αναλυτικά:
Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια ενώ αναμένεται να εκδηλωθούν καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε μικρή άνοδο, από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη αρχικά θα σημειωθούν νεφώσεις όπου αργότερα θα αυξηθούν και ενδέχεται να βρέξει. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 έως 4 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα αναπτυχθούν αρχικά λίγες νεφώσεις όπου βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 έως 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στο Ιόνιο,την Ηπειρο και τη Πελοπόννησο.Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, όπου από το βράδυ αναμένεται να εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα αναμένουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις απογευματινές και μεσημβρινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν 4 με 5 μποφόρ ενώ γρήγορα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.


Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.


Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες θα είναι παροδικά αυξημένες και στα βόρεια ενδέχεται να αναπτυχθούν λίγες ασθενείς βροχές μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 που από το μεσημέρι σταδιακά θα ενισχυθούν σε 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 21 βαθμούς. real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου