Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ- Μεγάλη η επιτυχία του Laser Snow War! και το Non Stop Ski

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διεξαγωγή του ψυχαγωγικού event  με τον τίτλο Laser Snow War που έλαβε χώρα χθες στο ΧΚΠ και διήρκησε από τις 12.00-16.00. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή ψυχαγωγική δραστηριότητα, που μετά την τεράστια επιτυχία που σημειώνει στην Αμερική και στην Ευρώπη, ξεκινά τώρα και στην Ελλάδα. Συνδυάζει τη σύγχρονη τεχνολογία με την ομαδικότητα αλλά και τη δράση με την ασφάλεια. Είναι μια νέα μορφή ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας, στην ουσία είναι σαν ένα βιντεοπαιχνίδι δράσης, σε ζωντανή έκδοση, που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους.
Στο event συμμετείχαν πολλά άτομα κυρίως όμως παιδιά που το ευχαριστήθηκαν πάρα πολύ και δεν βλέπουν την ώρα να μπορέσουν να το ξαναπαίξουν!
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στα παιδιά που δημιούργησαν – διαμόρφωσαν την πίστα όπου διεξήχθει το event και κυρίως στην Μιχαέλα Λουραντάκη και τους βοηθούς της Θωμά Λαγογιάννη και Γιάννη Δεληγιάννη.
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθει και ο αγώνας ορειβατικού σκι στη Φτερόλακα!
Το πιο όμορφο Non Stop Ski ή έστω από τα πιο όμορφα της χρονιάς ήταν αυτό που διεξήχθει χτες. Ο καιρός ήταν εξαιρετικός, το χιόνι ιδανικό ενώ το ηλιοβασίλεμα ήταν κυριολεκτικά μαγευτικό! 
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθει και ο αγώνας ορειβατικού σκι στη Φτερόλακα. Οι συμμετοχές των αθλητών ήταν πολλές ενώ πολλοί φίλοι του αθλήματος παρακολούθησαν τον αγώνα!
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη ψυχή της διοργάνωσης και μεγάλο αθλητή του αθλήματος, σε διεθνή επίπεδο, κ. Γιώργο Κλαουδάτο ο οποίος άλλωστε μας έχει συνηθίσει σε ανάλογες επιτυχημένες διοργανώσεις στο ΧΚΠ τα τελευταία χρόνια!
Το νέο ωράριο λειτουργίας του ΧΚΠ από αύριο 26 Μαρτίου διαμορφώνεται από 08:00-15:00 (τελευταία κάθοδος τηλεκαμπίνας 16:00)!


ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: 26ΜΑΡΤΙΟΥ 2012
ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ:08:30
KΑΙΡΟΣ: συννεφια
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΙΟΝΙΟΥ: μαλακό φρέσκο
ΧΙΟΝΙ:50 εκατ. νέο χιόνι
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ: 13-3-2012
ΕΝΤΑΣΗ ΑΝΕΜΟΥ: Ασθενής
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: ιδανικές συνθήκες για σκί
ΜΕΣΟ ΥΨΟΣ ΧΙΟΝΙΟΥ ΠΙΣΤΩΝ: 240 εκατ.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: 10 από τους 17 αναβατήρες
ΔΡΟΜΟΙ: Ανοικτοί
ΑΛΥΣΙΔΕΣ: Απαραίτητες
ΒΑΘΜΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ:   2

Πηγή ενημέρωσης: Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου